Murad hydrate for hope

Poznate zvijezde podržale novu kampanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Udruga 'SVE za NJU' u partnerstvu s Wellness centrom 'Murad' predstavila je novu kampanju Pink paket 'Murad hydrate for hope'.

U ime predsjednice udruge 'SVE za NJU', dopredsjednica Ljiljana Vukota  zahvalila je tvrtki Haina d.o.o. na suradnji u ovoj kampanji, u kojoj su pokazali izrazito visok senzibilitet za oboljele žene, ne samo na razini ljepote već i na razini zdravlja.

Pogledaj i ovo In Magazin: zvijezde i mršavljenje - 2 ''nema čarobnog napitka'' Skinuli kile i doslovno se prepolovili: Otkrivamo tajne drastičnih mršavljenja domaćih zvijezda!

Direktorica tvrtke Haina d.o.o. Haina Peto Radiković s izrazitim je zadovoljstvom predstavila novi paket te rekla kako je  preparat odabran u humanitarne svrhe jer znamo da  svaka maligna bolest dodatno isušuje stanice našeg tijela pa tako i kože.

Kako je pristup zdravlju kože uvijek holistički , osim vanjske i  unutarnje njege kože, velika pažnja posvećuje se i emocionalnom dijelu, a to i je razlog ovog okupljanja.

Upravo kod malignih bolesti psihološka pomoć i podrška jednako su važan dio kao i liječenje samog procesa pa su se kao distributer, i Murad kao principal, odrekli  dijela zarade i donirali ga udruzi 'Sve za nju' jer  je  njihov rad prepoznat  kao veliki iskorak u liječenju.

Mnoge poznate osobe podržale su ovu kampanju, poput Aleksandre Šekuljice, Ivana Tandarića, Nevena Ciganovića, Mile Elegović, Ankice Dobrić, Gorana Bogdana, Gorana Navojca, Danijele Dvornik, Ronalda Brausa i Baby Dooksa.

Wellness centar Murad, tvrtka Haina i udruga 'SVE za NJU' pozivaju sve da podrže ovu kampanju i rad Udruge kroz kupnju 'Pink paketa Murad' u ljekarnama i Wellness centru Murad u hotelu Sheraton.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene