Kakav uspjeh!

Srpski miljenik žena pridružuje se ekipi serije koja je hit u svijetu, on je vijest tajio od svih, a ovih dana ima i dodatni razlog za veselje!

Miloš Biković Miloš Biković Miloš Biković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 4 Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 2 Miloš Biković Miloš Biković - 11 Miloš Biković - 10 Miloš Biković - 9 +19 Miloš Biković i Ivana Malić Galerija

Glumačkoj postavi treće sezone Emmyjem nagrađene HBO Original serije "Bijeli lotos“ pridružuje se srpska filmska i televizijska zvijezda, Miloš Biković, zajedno s Christianom Friedelom, Morganom O’Reilly, Lekom Patravadijem i Shalini Peiris.

Početak snimanja nove sezone "Bijelog lotosa" planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu.

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje Leslie Bibb, Carrie Coon, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey, Natasha Rothwell i Tayme Thapthimthong, a pridružit će im se i popularni srpski glumac Miloš Biković. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Max (@streamonmax)

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u srpnju 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emmy u 13 kategorija i odnijela deset pobjeda. Druga sezona, koja je premijerno prikazana u prosincu 2022., smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emmy, uključujući i nominaciju za Najbolju dramsku seriju.

Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije Primetime Emmyja koja će se održati 15. siječnja 2024.
Tvorac, scenarist i režiser serije je Mike White, koji je ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

Inače, Miloš se ovih dana pohvalio viješću da je postao otac. On i njegova zaručnica Ivana Malić dobili su sina koji je na svijet došao u jednoj privatnoj beogradskoj klinici. 

Ovu vijest regija je sretno dočekala, a svoju sreću nije mogao sakriti ni sam Miloš koji se brzo nakon toga oglasio na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na kojoj su nacrtani mama, tata i dijete.

U komentarima su mu kolege s estrade i pratitelji uputili mnoštvo čestitki i lijepih želja.

Da čekaju djete pohvalili su se na društvenim mrežama gdje su objavili svoju zajedničku fotografiju, a on je vijesti priznao u studenom prošle godine.

"Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada, ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.
Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", napisao je Miloš tada uz objavu.

Lijepa crnogorska pravnica ukrala je Milošovo srce prije nekoliko godina, a za njihovu vezu saznalo se 2021. kada su se zajedno pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu.

Ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu, a 2023. godine su se zaručili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore - 2 Drew Barrymore - 1 Drew Barrymore - 4 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) +16 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Celebrity Ekipa ne može vjerovati kakav to dnevni boravak ima poznata glumica, neki se i brinu: "Gdje si to? Jesi li dobro?"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts - 2 Julia Roberts - 4 Julia Roberts - 1 Julia Roberts - 4 +21 Julia Roberts Celebrity Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene