Preslatki prizori na Maksimiru

Našem nogometašu na oproštaju od reprezentacije pridružio se sinčić kojeg je nazvao po tragično preminulom prijatelju i suigraču

Milan Badelj Milan Badelj Ronald Gorsic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj sa suprugom i sinom Milan Badelj sa sinom Milan Badelj i supruga Martina Milan Badelj i supruga Martina Milan Badelj i supruga Martina Milan Badelj i supruga Martina +4 Milan Badelj Galerija

Milan Badelj oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije na Maksimiru u društvu sinčića Jona Devidea.

Uoči utakmice Hrvatske i Armenije na Maksimiru, od hrvatske reprezentacije oprostili su se Milan Badelj i Josip Pivarić.

Tom su im prigodom uručeni posebni dresovi s brojem nastupa za Vatrene, a Badelju se na stadionu pridružio i njegov sinčić Jona Davide.

Dječak je oca čvrsto držao za ruku, a prizor njih dvojice raznježio je publiku.

Badelj je sinčiću dao ime po tragično preminulom nogometašu Davideu Astoriji, koji mu je bio prijatelj i suigrač u Fiorentini.

Milan je sina dobio sa suprugom Martinom Baumiler Badelj, koja je školovana pijanistica. Par je zajedno od 2008. godine, a nogometaš je uz suprugu mnogo naučio o klasičnoj glazbi. Nije poznato kada i gdje su se točno vjenčali, a sina su dobili u srpnju 2018. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama +26 Lejla Filipović s mamom Celebrity Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 6 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 3 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 5 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 2 +26 Victoria Silvstedt i Maurice Dabbah - 4 Celebrity Svoga partnera na Instagramu krije od svih, a zbog jednog zanimljivog detalja od paparazza ne mogu lako pobjeći!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene