najbolja utjeha!

Naš nogometaš nakon poraza od Španjolske potrčao poljubiti suprugu pa prošetao terenom u preslatkom društvu

Milan Badelj se cijepio Milan Badelj se cijepio DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Badelj se cijepio +0 Milan Badelj Galerija

Milan Badelj se nakon utakmice Hrvatske i Španjolske družio sa suprugom Martinom i njihovim sinom Jonom Davideom.

Nakon što je Hrvatska izgubila od Španjolske na Europskom nogometnom prvenstvu, naš reprezentativac Milan Badelj utjehu je potražio na tribinama.

Fotografi su ga ulovili u romantičnom trenutku sa suprugom Martinom Baumiler Badelj koju je potrčao poljubiti odmah nakon završetka utakmice.

Supruga ga je bodrila u društvu njihova sina Jona Davidea koji je nosio dres sa svojim imenom, a na tribini su okinuli i jedan obiteljski selfie.

Mladen je zatim sa sinčićem prošetao terenom, a fotografima ovaj presladak prizor nije mogao promaknuti.

Inače, Milan i Martina, koja je školovana pijanistica, zajedno su od 2008. godine, a nogometaš je uz nju mnogo naučio o klasičnoj glazbi.

Nije poznato kada i gdje su se točno vjenčali, a sina su dobili u srpnju 2018. Maleni je ime dobio po tragično preminulom nogometašu Davideu Astoriji, Milanovom prijatelju i suigraču iz Fiorentine.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) +2 Luka Modrić (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako je Vanja Modrić bodrila svog Luku s tribina, okružila se njegovim najvjernijim navijačima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene