velika podrška

Pogledajte kako je Vanja Modrić bodrila svog Luku s tribina, okružila se njegovim najvjernijim navijačima

Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Luka Modrić (Foto: Profimedia) Forić Modrić (Foto: Instagram) +0 Luka Modrić (Foto: Instagram) Galerija

Vanja Modrić je utakmicu Hrvatske i Španjolske u Kopenhagenu pratila u društvu djece i Lukinih roditelja.

Kapetan naših Vatrenih, Luka Modrić, imao je veliku podršku s tribina na utakmici Hrvatske protiv Španjolske.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić - 2 A golupčići! Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa suprugom povodom posebnog dana, evo što joj je poručio!

Njegova supruga Vanja, koja ga vjerno bodri od početka karijere, na stadion u Kopenhagenu sa sobom je povela njihovo troje djece, kćeri Emu, Sofiju i sina Ivana te Lukine roditelje Radojku i Stipu.

Svi su nosili dresove s brojem 10 te su zdušno navijali do samog kraja utakmice koja je, nažalost, završila ispadanjem Hrvatske s Europskog nogometnog prvenstva.

Inače, Vanja i Luka upoznali su se kada je on imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 6 +0 Franka Batelić Celebrity Franka potpuno promijenila izgled i iznenadila sve, ne čudi što je uspoređuju s legendarnom seks-bombom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene