Sve u tajnosti

Ne gubi vrijeme: Slavna plavuša samo 8 mjeseci nakon razvoda ponovno zaručena i čeka drugo dijete

Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams (Foto: Profimedia) Michelle Williams (Foto: Instagram) Michelle Williams (Foto: Instagram) Michelle Williams (Foto: Instagram) +0 Michelle Williams (Foto: Profimedia) Galerija

Michelle Williams iznenadila je sve viješću da je ponovno zaručena i čeka drugo dijete s Thomasom Khailom.

Holivudska glumica Michelle Williams trudna s novopečenim zaručnikom, redateljem Thomasom Kailom i to samo osam mjeseci nakon što se raspao njezin jednogodišnji brak s glazbenikom Philom Elverumom.

Pogledaj i ovo Kim Ledger (Foto: Getty Images) godine prolaze brzo! Kći neprežaljenog glumca već ima 15 godina i nalik je ocu, njezina slavna majka zbog svega je pauzirala karijeru

39-godišnja Michelle i 42-godišnji Thomas zajedno su radili na seriji Fosse/Verdon ali nije poznato kada su točno počele frcati ljubavne iskrice, no magazin People piše da je Michellina 14-godišnja kći Matilda zapravo zaslužna za njihovo spajanje.

U javnosti su prvi put zajedno primijećeni kada su u Londonu dan proveli u zajedničkoj kupnji odjeće za trudnice i novorođenčat.

Iako trudna, glumica se još nije otputila na porodiljni dopust već je nastavila sa snimanjem filma "Venom 2".

Vijest o zarukama i trudnoći sve je iznenadila obzirom na to da se glumica tek nedavno rastala od Phila Elveruma. Štoviše, njihov brak još uvijek nije zakonski okončan, a zavjete su izmijenili u lipnju 2018. godine.

The Hollywood Reporter objavio je vijest da se razvode u travnju, a ljubavi je navodno došao kraj još početkom ove godine. Razlozi razvoda nisu poznati, rečeno je samo da je to bilo neizbježno.

Michelle je inače bila u dugogodišnjoj vezi s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom kojega je upoznala na snimanju filma "Brokeback Mountain" 2004. godine. Nedugo nakon toga su počeli izlaziti, a godinu dana kasnije rodila im se kći Matilda.Par je prekinuo krajem 2007. godine, nekoliko mjeseci prije nego je Heath preminuo od posljedica predoziranja. Michelle je nakon njegove smrti ostala bliska s članovima obitelji Ledger koji često javno izjavljuju da je sjajna majka.

Prošle je godine u intervjuu za Vanity Fair ispričala kako je uspjela pronaći novu ljubav nakon Heatove smrti.

"Nikada nisam odustajala od ljubavi. Matildi stalno goovrim da me njezin otac volio prije nego što je moj talent bio primijećen, baš kao i ljepota ili lijepa odjeća. Zapravo o tome ne želim pričati, no što ako tako mogu nekome pomoći? Što ako je netko tko je imao sličan put kao i ja, tko se borio koliko i ja, tražio koliko i ja, pronađe u mojoj priči nešto što će mu pomoći? Nemojte se pomiriti s nečime što u vama stvara osjećaj zatvora, zbog čega vam je teško ili vas povrjeđuje. Ako ne osjećate da je to ljubav, onda nije ljubav", izjavila je bila Michelle.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +1 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Bio je san žena diljem svijeta, a onda se suočio s teškom bolesti zbog koje mu se život okrenuo naglavačke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene