'Bio je moje sve'

Dirljiv govor na sprovodu njezinog preminulog zaručnika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi poduzetnik preminuo je u rodnoj Irskoj, uslijed teške borbe sa rijetkim oblikom raka. Njegova Michelle održala je dirljiv govor na pokopu.

Zvijezda serije 'Downton Abbey', Michelle Dockery, izgubila je prije nekoliko dana svog zaručnika Johna Dineena. 34-godišnji poduzetnik preminuo je u rodnoj Irskoj, uslijed borbe sa iznimno rijetkom vrstom raka.

Preminuo 34-godišnji dečko slavne glumice

Njihova bajkovita ljubavna priča tako je naprasito prekinuta na najokrutniji mogući način. Snažna Michelle na njegovom sprovodu održala je dirljivi govor, pozdravivši ga po posljednji put. 'Radilo se poslu ili privatnom životu, John je bio iznimno odan. Kada je John bio uz vas, bio je tu. Bila sam počašćena što poznajem Johna. Što sam ga voljela i što me volio. Bio je moj prijatelj, moj kralj, moj junak, moje sve. Slavimo ga, poštujemo ga i nedostajat će nam', rekla je Michelle.

'Njegov šarm je bio legendaran. Mogao vas je uvjeriti da nešto napravite na najmanje nametljiv način. Pogotovo žene. Imao je magnetičnu pojavu. Imao je vrckav smisao za humor. Istinski mu je bilo stalo do ljudi', rekla je Michelle o svom preminulom zaručniku. Iako nije htjela, pjevala je njegovu omiljenu pjesmu. Dineen je preminuo dan prije svog 35. rođendana, a Michelle je bila uz njega do zadnjeg trenutka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene