Zašto to radi?

Bivša prirodna ljepotica uhvaćena pri odlasku s mjesta na kojem nije željela da je vide, domišljato se probala sakriti, ali...

Megan Fox Megan Fox Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 2 Megan Fox - 1 Megan Fox - 6 Megan Fox - 4 Megan Fox - 2 Megan Fox - 9 Megan Fox - 8 Megan Fox - 7 Megan Fox - 3 Megan Fox - 5 +14 Megan Fox - 6 Galerija

Megan Fox snimljena je pri odlasku s plastične operacije, iako se pokušala sakriti od svih.

Holivudska glumica Megan Fox pokušala je sakriti svoj identitet prekrivši glavu tamnom tkaninom dok je izlazila iz ordinacije svog plastičnog kirurga.

37-godišnja glumica, koja je slovila kao prirodna ljepotica i kojoj su se svi divili, snimljena je u posjetu svom plastičnom kirurgu na Beverly Hillsu u Kaliforniji, na kojem je očigledno bila na novom zahvatu jer ju je jedna od medicinskih sestara dovezla do njenog crnog terenca koji ju je čekao ispred klinike.

Zvijezda "Transformersa" godinama je već tema glasinama o plastičnim operacijama, ali ona to nikada nije javno htjela priznati, no zahvati i korekcije kojima se podvrgava ostavljaju sve više tragova na njenom licu.

A ako usporedimo njezine fotografije s početka karijere i one iz sadašnjosti možemo vidjeti kako ima podignutije obrve, zaglađeni ten, punije usne, ali i puno bogatiji dekolte. Stručnjaci za plastičnu kirurgiju i njegu kože to su i potvrdili, a neki od njih smatraju da je bila na operaciji kapaka, te da redovito koristi botoks i filere.

Ona je pak u jednom od intervjua za The Huffington Post otkrila da se tajna njezina izgleda krije u kozmetici prirodnih sastojaka koju koristi.

"Moram umivati lice svakih 12 sati, a zatim ga hidratizirat. I samo se tuširam jer ne volim sjediti u vodi za kupanje. Nakon tuširanja, hidratiziram se uljem sjemenki grožđa iz Wholefoodsa. Odlično je hidratantno sredstvo i lakše je od maslinovog ulja", izjavila je tada, no malo je onih koji su u to povjerovali.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 +21 Keanu Reeves - 5 Celebrity Zbog zapuštenog i neurednog izgleda rijetki su na prvu prepoznali holivudskog miljenika, a onda je pokazao zašto ga zovu najvećom dobricom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 8 Bianca Censori i Kanye West - 7 Bianca Censori i Kanye West - 6 Bianca Censori i Kanye West - 5 +26 Bianca Censori i Kanye West - 2 Celebrity Supruzi kontroverznog pjevača iz suknje je virila gola pozadina, a bujne je grudi jedva uspjela pospremiti ispod prozirnog topa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene