Nije mu dugo trebalo

Slavna ljepotica objavila fotografije koje su svima oduzele dah, a morao je reagirati i zaručnik za kojeg nije htjela ni čuti!

Megan Fox Megan Fox Megan Fox/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 6 Megan Fox - 5 Megan Fox - 4 Megan Fox i Machine Gun Kelly Megan Fox i Machine Gun Kelly - 1 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 2 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 +19 Megan Fox i Machine Gun Kelly - 4 Galerija

Megan Fox objavila je na profilu na Instagramu fotografije, a koje je odmah morao komentirati i njezin zaručnik Machine Gun Kelly.

Američka glumica Megan Fox objavila je na profilu na Instagramu niz svoj seksepilnih fotografija snimljenih usred džungle, a kojima nije odolio niti njezin kontroverzni zaručnik za kojeg sve do nedavno nije htjela ni čuti.

37-godišnja Megan pozirala je u zavodljivim pozama dok je na sebi nosila samo bikini, a u komentarima joj se odmah javio Machine.

"Šuma je moja najstarija prijateljica", napisala je Megan.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

"Ako ovako izgleda divlja životinja, pustio bih da me napadne", poručio joj je Machine, a što je ujedno bio njegov prvi javni komentar otkako su se pojavile glasine da imaju problema u ljubavi i to navodno zbog njegove prevare.

Megan je početkom godine dala naslutiti da je među njima gotovo i to nakon što je izbrisala svaki njegov trag sa svog profila na Instagramu i podijelila zagonetnu objavu, no onda se odlučila i na drastičniji potez pa uklonila svoj račun s popularne društvene mreže, a koje je ponovno aktivirala.

36-godišnja Meghan koja je s četiri godine mlađim reperom u vezi od lipnja 2020. godine, objavila je tada svoje seksepilne fotografije i video u kojem spaljuje pismo, zajedno s nekom torbom. Na fotografijama joj društvo pravi nepoznati muškarac, a na jednoj ju čak i lagano grli.

"Možeš okusiti nepoštivanje, posvuda ti je u dahu", napisala je Megan uz objavu, a što su zapravo stihovi Beyoncéine pjesme iz 2016. godine "Pray You Catch Me", o aferi njezina supruga Jay Z-ja.

Što se točno dogodilo nikome nije bilo jasno, jer par je posljednji put viđen zajedno samo nekoliko sati prije njezine šokantne objave i to na Drakeovoj Super Bowl zabavi u Scottsdaleu. Njezini pratitelji su u komentarima izrazili zbunjenost, a primijetili su i da je počela pratiti Eminema, jednog od samo troje ljudi koje pratim među kojima su glazbenik Harry Styles i glumac Timothe Chalamet.

"Ako je ona prevarena, mi ostali stvarno nemamo nade", "Izbrisala je sve fotografije MGK-a i počela pratiti Eminema", "O moj Bože, maknula je sve objave s Machineom", "Jesu li još uvijek zajedno, jako sam zbunjen", "Vidi li još netko da sada prati Eminema?!", "Ona sada prati samo tri osobe, a Eminem je jedna od njih", bili su neki od komentara.

Par je nakon svega odlučio ići na zajedničke terapije i savjetovanja, pa su u svibnju viđeni u zajedničkom izlasku u Londonu, a prije mjesec dana ga je bodrila na njegovu koncertu u Berlinu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 +15 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Celebrity Svi su gledali što to izvode zgodni sportaš i njegova djevojka, ona je umalo ostala i bez gornjeg dijela badića!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 7 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte snimku zbog koje je Ivana Knoll dobila upozorenje Instagrama, požalila se odmah: "Preseksi sam za njih"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene