Prava bomba!

Srpska folk zvijezda u neobičnoj odjevnoj kombinaciji pokazala svoje obline, nitko ne bi rekao da je ove godine rodila!

Maya Berović - 5 Maya Berović - 5 Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović - 4 Maya Berović - 3 Maya Berović - 2 Maya Berović - 1 Maya Berović - 4 Maya Berović - 3 Maya Berović - 2 Maya Berović - 1 Maya Berović - 9 Maya Berović - 8 +18 Maya Berović - 7 Galerija

Maya Berović napravila je pravi spektakl svojim koncertom u Beogradu, ove godine postala je i majka, a izgleda bolje nego ikad.

Srpska folk zvijezda nastupila je u jednom beogradskom restoranu te napravila pravi spektakl svojim nastupom.

Pogledaj i ovo Maya Berović (Foto: Instagram) Najseksi izdanje ikad Srpska zvijezda možda ne zna u kojem je hrvatskom gradu, no vrućom hotelskom fotkom je spasila stvar

Maya Berović je pred publiku izašla u vrlo zanimljivom outfitu s prorezima i prošivenim bijelim i crnim trakicama koje su vjerno isticale Mayine obline.

Majica s prozirnim tilom pokazala je sve raskoši Mayina dekoltea, a pjevačica je imala i duge plave ekstenzije pa je s ovakvom frizurom izgledala poput Matovilke.

Berović je omiljena pjevačica turbofolka među mladima na području naše i susjedne estrade, a slava joj je još više porasla proteklih nekoliko godina dok je surađivala s reperima Jala Bratom i Bubom Corellijem.

Pjevačica je u braku s Alenom Dragosavom, a vjenčali su se 2016. godine.

Ove godine, pjevačica je postala i majka, a rodila je dječaka krajem veljače. Roditelji su za njega odabrali specifično ime Lav.

Maya i Alen upoznali su se dok je ona imala samo 17 godina.

''Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve je završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloljetna i ludo zaljubljena u čovjeka koji dolazi na moje nastupe'', rekla je Maya za srpski Telegraf.

''Alen mi je pomogao financijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina poslije toga, ja sam netko tko sam može ulagati u svoju karijeru", rekla je.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 2 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 3 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 +21 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 Celebrity Dramatičan trenutak tijekom bdjenja za kraljicu Elizabetu, bolnu tišinu prekinulo je komešanje, ali prisutni su brzo pohrlili u pomoć

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 1 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 2 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 8 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 7 +27 Princ William i Kate Middleton u Sandringhamu - 4 Celebrity Pogledajte brižan postupak kojim je Kate Middleton izmamila suze na oči jednoj djevojčici i opet pokazala svoju brižnu stranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene