srceparajući prizori

Pogledajte kako se omiljeni Joey nosi s gubitkom Chandlera, snimljen je prvi put nakon njegove smrti

Matt LeBlanc Matt LeBlanc Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Ekipa serije Prijatelji Serija Prijatelji Serija Prijatelji - 1 Serija Prijatelji - 2 +19 Serija Prijatelji - 3 Galerija

Matt LeBlanc izgleda jako tužno na prvim fotografijama nakon smrti kolege i prijatelja Matthewa Perryja.

Glumac Matt LeBlanc (54) snimljen je prvi put nakon smrti Matthewa Perryja i srcedrapajućeg oproštaja od njega.

Glumca su paparazzi ulovili u njegovu automobilu, a iako se pokušao sakriti ispod šilterice i sunčanih naočala, na licu mu se vidjela velika tuga.

Fotografije pogledajte OVDJE.

LeBlanc i Perry glumili su 10 godina u kultnoj seriji koja im je donijela slavu, a utjelovili su najbolje prijatelje i cimere Joeya Tribbianija i Chandlera Binga.

Paparazzi su ranije ovaj tjedan snimili i Courteney Cox, koja je u Prijateljima glumila Monicu Geller i koja isto nije mogla sakriti koliko je tužna zbog Perryjeve smrti.

Matt i Courteney s ostatkom su se zvjezdane ekipe iz Prijatelja od Matthewa oprostili zajedničkom priopćenjem u kojem su poručili da svi potpuno shrvani i da će im trebati vremena da prebole taj veliki gubitak.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja. Točan uzrok glumčeve smrti još nije poznat.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry, Courteney Cox Matthew Perry u seriji Prijatelji Matthew Perry, Prijatelji Ekipa serije Prijatelji +24 Serija Prijatelji Zanimljivosti Ova scena iz "Prijatelja" posebno je jeziva nakon Chandlerove smrti: "Praktički su predvidjeli budućnost!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 5 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 2 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 1 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 3 +27 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert - 4 Zanimljivosti Na ovakvo ponašanje najtužnije princeze na svijetu nismo navikli, evo što je izvodila i time zatekla čak i svog supruga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene