Baš mu pristaje!

Naš pjevač uživa u očinstvu, a sad je otkrio i gdje je to odveo svoju dvomjesečnu kćerkicu: ''Došla vidjet di je stari...''

Matija Cvek - 2 Matija Cvek - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek - 1 Matija Cvek s obitelji - 2 Matija Cvek s obitelji - 3 Matija Cvek s obitelji - 4 Matija Cvek s obitelji - 5 Matija Cvek s obitelji - 6 Matija Cvek s obitelji - 1 Matija Cvek Matija Cvek - 3 Matija Cvek +20 Matija Cvek - 1 Galerija

Naš pjevač Matija Cvek krajem veljače je prvi puta postao otac, a sad je pokazao kako uživa s kćerkicom, odveo ju je na jedno posebno mjesto.

Pjevač Matija Cvek koji je proteklih dvije godine postao iznimno popularan u veljači ove godine postao je otac.

Njegova samozatajna partnerica Miriam rodila je djevojčicu kojoj su dali ime Lota, a pjevač se ponekad zna i pohvaliti novom fotografijom s bebom u naručju.

Pogledaji ovo Matija Cvek Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Matije Cveka, objave koje je podijelio po Instagramu otkrile su da se pomno pazilo na svaki detalj!

Tako je bilo i ovog puta, a Matija je bebu držao na ramenu na jednom posebnom mjestu, u Esplanade hotelu u Zagrebu.

''Došla vidjet di je stari pjevao dok je bio mlad'', napisao je u opisu pa nasmijao pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

''Divni'', ''Ajmeee, preslatko!'', ''Baš uživate'', pisali su mu obožavatelji.

Pogledaji ovo 31. Porin - 4 Celebrity Matija Cvek nakon osvojenog Porina objavio fotografiju novoređene kćeri: "Hvala kaj si navijala ručice mala"

Prije nekoliko dana Cvek je viđen i u šetnji s Miriam i kćerkicom, a od fotografa su se pokušali sakriti gledajući u mobitele.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +27 Severina u Zadru - 25 Celebrity Severina se javila s novim fotkama u čipkastom donjem rublju, pratitelji su očarani njezinom ljepotom: ''Smotala si me, što da ti pišem…''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 9 Princeza Charlotte i Mia Tindall - 2 Princeza Charlotte i princ George - 7 +30 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Celebrity Objavljena je najnovija fotografija preslatke princeze Charlotte, iz godine u godinu sve je sličnija jednom članu svoje obitelji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene