Prijetio je pištoljem

Neprežaljeni Massimo u jednom dokumentarcu otkrio šokantne detalje, u sukobu s voditeljem skoro je poginuo

Massimo Savić Massimo Savić Goran Kovacic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Željko Malnar Massimo Savić i Eni Kondić - 2 Massimo - 2 Massimo Massimo Savić Massimo Savić i Nina Badrić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +10 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Massimo Savić u dokumentarcu o Alki Vuici prisjetio se sukoba s pokojnim Željkom Malnarom koji je našem pjevaču zaprijetio pištoljem.

Redatelj Toni Volarić u dokumentarnom serijalu ''Zauvijek autor'' opisao je, među ostalima, i karijeru Alke Vuice.

Epizoda je pratila njeno djetinjstvo u Umagu, dolazak na studij u Zagreb, zbližavanje sa Srebrnim krilima, anegdote iz glazbenih krugova. A otkrio je i jednu šokantnu priču, prenosi Slobodna Dalmacija.

Naime, opisujući razuzdane i vesele tulume u Alkinu zagrebačkom stanu, Massimo koji je bio gost progovorio je o incidentu s putopiscem i voditeljem, Željkom Malnarom. Naime, Massimo je u kameru izjavio da je mogao poginuti jer je, sad također pokojni Malnar, na jednom tulumu u Alkinom zagrebačkom stanu, nakon verbalnog sukoba, izvadio iz jakne ogroman Magnum i pucao u njega. Metak ga je promašio, probio zid i završio u kupaonskom bojleru.

''Istina je da Massimo prepričava taj događaj i razumijem da je to mnoge šokiralo i tek će šokirati večeras ili u reprizi sutra poslijepodne. Ipak, epizoda serijala o Alki Vuici, priča je o njezinu mukotrpnom probijanju na glazbenu scenu, pisanju tekstova za mnoge poznate izvođače i skladatelje među kojima su, osim Massima, Josipa Lisac, Tajči, Boris Novković, Željko Bebek i mnogi drugi. Naravno, ona u filmu opisuje i nastanak hitova koje je sama izvela poput ''Laži me'' ili ''Otkad te nema''. Bile su to godine kad su ti mladi kreativci živjeli prilično intenzivno, da iskoristim diplomatsku formulaciju, ali ne bih volio da ti segmenti priče zasjene Alkin rad'', rekao je Volarić za Slobodnu Dalmaciju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla - 8 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles i Camilla - 6 Kralj Charles i Camilla - 4 +26 Kralj Charles i Camilla - 3 Celebrity Kralj Charles održao prvi govor od objave bolesti, supruga Camilla nije mogla suspregnuti suze

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 3 +29 Antonija Šola - 2 Nekad i sad Znate li koliko su stare ove fotografije Antonije Šole? Pjevačica se do danas ništa nije promijenila, a nećete vjerovati koji je rođendan proslavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene