Zaboravljene slatkice

Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Richard Sachs i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Sestre Olsen (Foto: AFP) +0 Mary Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Galerija

Glumice blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen proslavile su 33. rođendan.

Sestre Olsen nekada su bile najveće teen zvijezde na planetu.

Pogledaj i ovo Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Nekad su bile prave slatkice Imaju 33 godine, a djeluju puno starije: Izgledu slavnih blizanki presudio je buran način života

Mary-Kate i Ashley Olsen u četvrtak su proslavile 33. rođendan, no na filmskom platnu više nisu aktivne kao nekada kada su snimale teen komedije. Njihova karijera započela je u seriji "Puna kuća", u kojoj su glumile legendarnu Michelle Tanner.

Ipak, više od glumačke karijere javnost su zanimali poprilično burni životi glumica, koje su obilježili okorjeli tulumi, alkohol i droga, ali i ljubavne afere.

Primjerice, kada je pronađeno tijelo glumca Heatha Ledgera, njegova maserka prvo je nazvala Mary-Kate Olsen, s kojom je u to vrijeme navodno imao kratku aferu. Šuškalo se i kako mu je ona nabavila tablete kojima se predozirao, a njezin mu je broj bio na brzom biranju.

"Heath i Mary-Kate viđali su se posljednja tri mjeseca njegova života, no niti jedno od njih nije htjelo vezu. Bili su jako opušteni u vezi s tim, ali su zasigurno bili nešto više od prijatelja", otkrio je tada nepoznati izvor. Glumica nikada nije htjela komentirati takve glasine i tako od Ledgerove smrti 2008. godine.

Mary-Kate od 2015. godine je u sretnom braku s Olivierom Sarkozyjem, bratom bivšeg francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koji je od nje stariji 18 godina, dok je Ashley u sretnoj vezi s 2 godine mlađim umjetnikom Louisom Eisnerom.

Ashley je ipak prethodno hodala s 28 godina starijim Richardom Sachsom, a ta je vezi mjesecima šokirala javnost, iako nije jedina u Hollywoodu s takvom razlikom u godinama.

Također, mnogo se pisalo i o njihovu izgledu, pa su cure često bile na udaru kritika jer izgledaju premršavo i iscrpljeno od burnog načina života, zbog čega nisu dobar primjer mladim djevojkama.

Koliko se njihov izgled transformirao od tinejdžerskih dana, uvjerite se u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg i Daisy True Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +5 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene