čestitamo!

Sretne vijesti u obitelji našeg pjevača: Stigao je drugi sinčić, ponosni tata otkrio je i njegovo ime!

Marko i Ana Tolja Marko i Ana Tolja Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolja Marko i Ana Tolja sa sinom i Petrom Grašom Marko i Ana Tolja sa sinom i Petrom Grašom Marko i Ana Tolja - 3 Marko i Ana Tolja - 1 Marko Tolja - 1 Marko Tolja Marko Tolja - 5 Marko Tolja - 3 Marko Tolja - 7 +9 Marko Tolja - 13 Galerija

Marko Tolja na Instagramu je otkrio da je dobio drugo dijete sa suprugom Anom.

Pjevač Marko Tolja i njegova supruga Ana dobili su drugo dijete.

Sretnu vijest podijelio je ponosni otac na svojem profilu na Instagramu gdje je objavio preslatku fotografiju na kojoj drži bebinu rukicu, a otkrio je da su dobili još jednog sina kojeg su nazvali Niko.

"...ti samo pusti se, u moje ruke sigurne...", napisao je Tolja, a u komentarima su se nanizale brojne čestitke na prinovi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Tolja sa suprugom Anom ima i sina Maru, kojeg su dobili 2019. godine. Par je u braku od 2018. godine, a vjenčali su se u Istri.

"Bilo je super. Bilo je stotinjak ljudi, nije bila velika svadba, naši najbliži prijatelji, u Istri, u jednoj lijepoj stanciji, uz bazen, livadu. Bez ikakvih protokola, bez rezanja torti. Stvarno je bilo čarobno, jednostavno i onakvo kakvi smo zapravo mi", otkrio je Tolja nakon vjenčanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +25 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Nećete prepoznati Kolindu na fotografijama iz srednjoškolskih dana, tada je još imala svoju prirodnu boju kose!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom +25 Severina sa sinom Celebrity Severina sa sinom na Poljudu pratila utakmicu Hajduka, on je nosio dres sa svojim prezimenom

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene