Ponosni mentor

Svi pričaju o djevojci koja je u hit-showu oduševila cijelu Hrvatsku: ''Kada se bude pisala biografija o Maji Drobnjaković...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 2 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 +0 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Galerija

Marko Mrkić ne krije koliko je ponosan na svoju plesnu partnericu Maju Drobnjaković pa je to javno sa svima nakon nedjeljnog nastupa podijelio još jednom na Instagramu.

Vrhunski plesač Marko Mrkić i njegova plesna partnerica Maja Drobnjaković iznenadili su žiri, ali i gledatelje ispred malih ekrana u prvoj sezoni popularnog showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo Maja Drobnjaković, Marko Mrkić miljenici publike Maja i Marko u Zagrebu su naišli na gospođu koju su očarali u Plesu sa zvijezdama, evo što im je imala za reći!

Marko je nakon plesne izvedbe u backstageu priznao voditeljici Tamari Loos kako je ostao bez riječi jer je toliko ponosan na Maju da čak nema inspiracije ni da smisli neku šalu, ali je istaknuo da je ona njemu već promijenila život. 

A i na svojem Instagramu odlučio joj je posvetiti emotivnu objavu.

"Kada se uskoro bude pisala biografija o Maji Drobnjaković, nek' se pliz spomene ovo što se dogodilo jučer", napisao je Marko ispod fotografije na kojoj je drži u naručju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Mrkić (@marko.mrkic)

Influencer Marko Cuccurin dao je do znanja da se s njima baš zbližio dodjelivši im naziv: "Čarobni prijatelji."

"Mentor za poželjeti", "Bravo, bravo", "Predivni ste ljudi", "Primjer i uzor", "Najveće divljenje Maji, a potom oboma", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

Podsjetimo, Maja je već u prvoj emisiji izazvala emocije kod žirija pa je tako dirnula do suza Larisu Lipovac Navojec.

"Bilo je sjajno! Na početku si ušla malo nesigurno, ali onda je krenulo. Mislim da je Marko jako sretan što može plesati s tobom", rekla im je Larisa.

Naime, Maja je zbog zloćudne bolesti 2017. godine ostala bez potkoljenice, no to je nije spriječilo da se nastavi dalje baviti sportom.

Svojim primjerom svakodnevno inspirira mnoge, a to joj je i jedan od glavnih motiva za sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama".

"Pobjeda sama po sebi nije mi glavni cilj. Puno mi je bitnije sve ono što će se događati do trenutka, odnosno emisije u kojoj ćemo ispasti. U cilju mi je dati svoj maksimum i svladati sve izazove i zadatke koji će mi biti postavljeni na najbolji mogući način. S obzirom na to da mi je puno ljudi reklo da sam ih inspirirala nakon sudjelovanja u prošloj sezoni, voljela bih kad bi se ta inspiracija nastavila i dalje. Svaki dan u životu je poseban i bitan i želim pokazati ljudima da ne postoje nemoguće stvari. Sve se može ostvariti ako si pozitivan i dovoljno uporan. Ako jednu osobu motiviram na pozitivnu promjenu, cilj je ostvaren!" ističe.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Juraj Lerotić +0 Ruben Östlund Preporuke Muhamed Hadžović, Ena Sendijarević, Milan Marić i Juraj Lerotić među sudionicima masterclassova na 3. izdanju Ponta Lopud festivala!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 3 Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom +17 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 Celebrity Omiljeni domaći voditelj plijenio je poglede u šetnji sa samozatajnom suprugom, a neobično ga je bilo vidjeti i u opuštenom izdanju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene