živi svoje snove

Evo zbog čega Marko Grubnić ne može biti sretniji i ponosniji: "To nikad nisam skrivao i volio bih da svi tako žive!"

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput u finalu Supertalenta Fabijan Pavao Medvešek, Davor Bilman i Marko Grubnić Marko Grubnić, Maja Šuput i Fabijan Pavao Medvešek Frano Ridjan, Igor Mešin Davor Bilman, Maja Šuput, Marko Grubnić, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić - 5 Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +14 Marko Grubnić i Maja Šuput, Supertalent Galerija

Marko Grubnić s nama je podijelio koliko je sretan zbog posla koji radi, a posebno je ponosan na sve čime se predstavio u 10. sezoni showa Supertalent.

Naš poznati Stilist Marko Grubnić već godinama brine da zvijezde u projektima Nove TV zablistaju.

Opće je poznato da je zaslužan za sva nezaboravna izdanja Maje Šuput u Supertalentu, a odijevao je i dečke iz showa.

Sada kada je završila jubilarna 10. sezona Superatnenta, Marko nam je otkrio koliko je ponosan i sretan zbog svega što je ostvario.

"Ja nikad nisam skrivao činjenicu koliko mene moj posao veseli i ustvari mi nije posao i to je super. Ja bih volio da svi tako žive - da rade, a da ne osjećaju kao da rade", poručio je, pa se dotakao i Majine spektakularne božićne haljine koju je nosila u finalu, na koju je s razlogom posebno ponosan.

"Jako sam sretan ove haljine i oko cijele ove sezone. Mislim da je bila stvarno zanimljiva i mi smo se stvarno trudili. Ja ne mogu sakrit oduševljenje svoje ovom haljinom, užasno sam sretan i ponosan. Hvala vam svima i veselim se svemu što nas čeka, a čeka nas sigurno još puno lijepih projekata", zaključio je Grubnić.

Kako su izgledali svi stajlinzi koje je tijekom zadnje sezone Supertalenta Marko osmislio za Maju i dečke, pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom Saša Kopljar s kćeri Arijanom i suprugom Renatom i Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 1 +18 Saša Kopljar sa suprugom Renatom - 2 Celebrity Omiljeni domaći voditelj prošetao sa svojim najdražim damama, a posebnu pažnju plijenila je njegova kći manekenka!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +25 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene