nosio i šljokičasti top!

Svi su gledali u odabir obuće pjevača koji nas je umalo predstavljao na Eurosongu!

Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 3 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 3 Marko Bošnjak - 2 Marko Bošnjak - 1 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 6 Zdravlje na kvadrat: Marko Bošnjak - 4 Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Marko Bošnjak - 17 +19 Marko Bošnjak - 18 Galerija

Marko Bošnjak uskočio je u ekstravagantnu kombinaciju te je pozirao u cipelama na potpeticu u kojima se odlično snašao.

Na crvenom tepihu Story Hall of Famea zablistao je i pjevač Marko Bošnjak.

Pozirao je u kožnim hlačama koje su se presijavale u raznim bojama, a gornji, prozirni dio bio je sav u srebrnim cirkonima.

Na cijeli outfit iskombinirao je dugačke kožne rukavice, dok je na nogama nosio crne čizme s platformom koje su privukule najveću pozornost. Ipak, Marko se odlično snašao u visokim petama.

Markov outfit mi je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

 

Inače, svojim talentom Marko osvaja simpatije gdje god se pojavi, a 2022. godine osvojio je drugo mjesto na Dori s pjesmom "Moli za nas"

Marko je prošle godine otkrio kako radi u jednom zagrebačkom fast foodu na blagajni te kako tamo povremeno čisti podove jer mora zaraditi za režije, a više o tome pročitajte OVDJE

Pogledaji ovo Marko Bošnjak, Zdravlje na kvadrat Celebrity Mladi glazbenik koji je osvojio regiju o svom putu do uspjeha: ''Možda nije najbrži put, ali ja mislim da je najispravniji''

Pogledaji ovo Marko Bošnjak Clubzone Umalo je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, a onda je otkrio da radi i u fast foodu: ''Nije ovo Amerika. Možeš ti biti poznat, ali na kraju dana to rijetko kome plaća račune kod nas"

Pogledaji ovo Porin 2023. - 3 Clubzone Dodijeljene statue jubilarnog 30. Porina: Pogledajte tko su sretni dobitnici!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić Celebrity Potpuno prozirno izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica malo je toga ostavilo mašti, vidjelo se gotovo sve!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Nije bilo teško zaključiti da Ella Dvornik ispod ove haljine ne nosi ništa, a svakim pokretom riskirala je otkriti previše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene