Sve je naljutio

Nakon urnebesnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni javio se i naš političar, je li aludirao na nogometaša?

Dejan Lovren Dejan Lovren Srdjan Vrancic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren Marin Miletić Dejan Lovren Dejan Lovren Dejan i Anita Lovren - 4 Dejan i Anita Lovren - 3 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 1 Travel Tom i Dejan Lovren Dejan Lovren (Foto: Instagram) +19 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Nakon burnih reakcija na izjavu Dejana Lovrena o Baby Lasagni oglasio se i Marin Miletić, mnogi misle da su njegove riječi išle nogometaša.

Nogometaš Dejan Lovren nakon pobjede Baby Lasagne svoje je mišljenje podijelio na profilu na Instagramu te zaključio kako je njegov nastup bio čisti primjer demonizma.

"Ubijedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", napisao je Dejan u priči koju je podijelio u priči na Instagramu.

"Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se potruditi da me upozna i da vidi da sam baš obratno od toga. Vjera mi je najvažnija u životu. Vjera i obitelj. Volim svoju obitelj, s njima sam u dobrim odnosima", izjavio je potom Baby Lasagna za 24 sata.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna oglasio se o pomalo čudnom potezu naših susjeda: "Mislim da su se prepali konkurencije"

Dodao je kako mu je žao što nogometaš tako misli i da se nada da će se potruditi da ga bolje upozna pa će vidjeti da je zapravo on suprotno od toga.

Na Twitteru su brzo nakon toga krenule šale na račun Lovrena, a sad je na društvenim mrežama video objavio i naš političar Marin Miletić.

Dio snimke koju je Miletić objavio zvučio kao da se tiče baš Lovrena, pogotovo jer Miletić koristi i nogometni žargon.

''Nijedan zmijski jezik nije otrovan kao što je otrovan jezik kršćanina. Baby Lasagnu ne poznam, ne mogu donositi sud o čovjeku kojeg ne poznam i stalno si to osvješćujem. Nekad sam tu griješio i trudim se te greške ne ponavljati. Ustvari, ne suditi nikoga, Isus kaže: 'Mjerom kojom mjerite i vas će se mjeriti'. Pa tu stvarno želim biti oprezan i stati s loptom na pod, kako se kaže nogometnim rječnikom. Što se tiče Baby Lasagne, on je nakon pobjede sve rekao, što je njemu važno, koji su njegovi prioriteti'', govori Marin.

Pogledaji ovo Marin Miletić Celebrity Marin Miletić objavio je prvu zajedničku fotografiju s kćerima i našom glumicom, okupili su se zbog jednog svečanog životnog događaja!

''Baby Lasagnu su nakon pobjede pitali što planira napraviti. Odgovorio im je: 'Sjesti, pomoliti se i otići spavati'. Ranije je rekao kako mu je obitelj najvažnija i da je uvijek imao podršku obitelji kad mu je bilo teško. Mislim da je s time sve rečeno i da je sve jasno. A kršćani bi se trebali čuvati klevećenja drugih i od iskrcavanja šlepera gnojiva po ljudima koje ne poznaju... i kršćani bi ipak trebali paziti na svoj jezik i razmišljati donosimo li svojim jezikom nekome dobro ili samo produbljujemo zlo, nemire i nerede u društvu. Mudri budimo'', dodao je Miletić.

@mileticmarin Moj komentar na Baby Lasagnu🔥 #babylasagna #eurosong #baby #show #music #culture #umag #pula #pazin #rovinj #poreč #istra #kvarner #rab #rijeka #rijeka #rijekacity #sabor #most #marinmiletić #kršćani #kršćanstvo #krscanstvo #obitelj #sloboda #borba #duhovnost #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #hrvatskatiktok #hrvatskatiktok🇭🇷 #sabortiktok #dalmacija #slavonija #split #dubrovnik #zagreb #osijek #vukovar #zadar #bakar #opatija #crikvenica #unodinoi ♬ original sound - Marin Miletić

Što mislite, je li aludirao na Lovrena?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Hrvatsku će ove godine na Eurosongu predstavljati Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić, sa svojom pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +24 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively i Ryan Reynolds - 3 Blake Lively i Ryan Reynolds - 2 Blake Lively i Ryan Reynolds - 1 Blake Lively - 7 +26 Blake Lively - 5 Celebrity Njih dvoje kunu se da im je ovo jednostavno pravilo pomoglo da održe svoj brak čvrstim već 12 godina!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene