podijelili obiteljske fotke

Splitski gradonačelnik i supruga obilježili važan dan svoje najmlađe kćeri: "Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više"

Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom Facebook 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana, Ivica i Iva Puljak Marijana i Iva Puljak Ivica i Iva Puljak Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Ivica Puljak s djecom Marijana i Tomo Puljak Marijana i Ivica Puljak s kćerima Marijana i Tomo Puljak +7 Marijana, Ivica i Tomo Puljak Galerija

Marijana i Ivica Puljak objavili su fotografije s maturalne zabave njihove najmlađe kćeri Ive.

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak i njegova supruga, saborska zastupnica Marijana Puljak, ovog su vikenda ispratili svoju najmlađu kćer Ivu na maturalnu zabavu.

Ponosni roditelji fotografije s kćerine maturalne zabave objavili su na društvenim mrežama.

"Naša Iva prije početka maturalnog plesa, uz ponosnog tatu", napisao je Ivica uz snimku na kojoj pozira s kćeri, koja je zablistala u zelenoj haljini.

"Ispratili smo Ivu na maturalnu! Netko uživo, a netko prateći je online. Sretno, Iva! Uživaj večeras!" poručila je Marijana uz galeriju obiteljskih fotografija.

Zatim se s nostalgijom prisjetila i maturalnih zabava njihovo dvoje preostale djece.

Pogledaji ovo Marijana i Ivica Puljak Celebrity Supruga splitskog gradonačelnika pohvalila se njihovim sinom: "Sunce mamino, isti tata!"

"Dobro je! Odradili smo tri maturalne večeri! Nema više. Kad me uhvati mala snaga dok se borim s vjetrenjačama, sjetim se njih i znam da je sve vrijedno. Tri mlada, samostalna bića, čuđenje u svijetu. Oni su naš najbolji proizvod, najveći uspjeh i ponos!" napisala je ponosna mama.

Uz Ivu, bračni par Puljak ima još kćer Emu i sina Tomu.

Marijana i Ivica u braku su od 1995. godine, a upoznali su se dok su studirali na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

"Počeli smo hodati na trećoj godini faksa, čini mi se. Valjda sličimo, pa su nas mijenjali za brata i sestru", ispričala je jednom prilikom Marijana u Dnevniku Nove TV.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 +26 Dominik i Helena Livaković - 3 Celebrity Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Sabljić - 1 Maja Sabljić - 3 Maja Sabljić - 2 +0 Maja Sabljić - 4 Nekad i sad Bila je simbol ljepote naših prostora, a onda se sa suprugom odselila u Hollywood, i danas živi na visokoj nozi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene