raspričala se i o majčinstvu

Marija Šerifović o imenu koje je odabrala za sina: "Prijateljice su mi rekle da je to ime za psa!"

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović Marija Šerifović In Magazin: Marija Šerifović - 6 In Magazin: Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 3 +19 Marija Šerifović - 1 Galerija

Marija Šerifović otkrila je kako je htjela nazvati sina i zašto je odabrala Mario.

Srpska pjevačica Marija Šerifović krajem prošle godine postala je majka sinčića kojeg je nazvala Mario i kojeg joj je rodila surogat majka u Los Angelesu.

O sinu i majčinstvu sada je progovorila u novom videu na svojem YouTube kanalu, u kojem je odgovarala na pitanja obožavatelja, a među ostalim je otkrila i da je sina htjela nazvati drugačije.

Pogledaji ovo In Magazin: Marija Šerifović - 4 inMagazin Marija Šerifović o interesu javnosti za njezin privatni život: ''Ja ništa ne skrivam, ali ja nisam javni toalet''

"Htjela sam da se zove na slovo 'M' i prva ideja je bila da bude Max. Ali moje prijateljice seljanke su me razočarale kad su rekle da je to ime za psa. Jutro nakon što se rodio trebalo je popuniti papire i došla je žena pitati koje mu je ime, a ja ga još nisam imala. I onda su obitelj i prijatelji počeli mozgati što bi na 'M' i netko je izgovorio 'Mario' i to je bilo to. Naravno, bez 'j', zato što sam ja zbog izgovora u Americi Maridža pa bi on bio Maridžo", ispričala je Marija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Pohvalila se i kako je njezin sinčić vesela beba, koja voli glazbu i samo se smije, a sretna je i što puno spava. Priznala je i da je majčinstvu zahtjevno, no puno joj pomaže majka Vera.

"Mislim da je ona najluđa baka na svijetu. Mora nekad otići i odmoriti, opsjednuta je s njim. Mislim da sad njega voli više, nego mene", rekla je Marija o svojoj majci.

Pogledaji ovo Marija Šerifović Celebrity Presretna Marija Šerifović sa sinčićem u naručju najavila da uzima pauzu od pjevanja: "Ja sam poželjela sve otkazati!"

Objasnila je i zašto ne želi objavljivati sinove fotografije na društvenim mrežama.

"Jednog dana može doći i reći: 'Mama, nemoj me objavljivati. Ti si ti što jesi, ja nisam'... Ima još niz stvari zbog kojih nije dobro objavljivati", poručila je pjevačica.

Marija je ranije rekla kako zbog ugovora o privatnosti ne smije otkriti detalje o ocu djeteta, ali je naglasila i kako će njezin sin, kad za to dođe vrijeme, sve znati o tome. Šerifović je u dokumentima bebe navedena kao jedini roditelj.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 2 +33 Madalina Ghenea - 4 Nekad i sad Osvanula je stara fotka ljepotice rođene u Slatini, ovako je izgledala prije svih zahvata kojima se podvrgnula zbog usporedbi s legendarnom glumicom

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens Grupa Teens +22 Grupa Teens Nekad i sad Sjećate se grupe Teens? Vraćaju se na scenu nakon više od 20 godina, pogledajte kako danas izgledaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene