Ne bavi se samo glumom

Hoće li Margot Robbie uskoro postati najbogatija glumica? Od djevojke sa sela postala je najfatalnija plavuša na svijetu!

Margot Robbie - 5 Margot Robbie - 5 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 7 Margot Robbie - 4 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 2 Margot Robbie, Zlatni globus Margot Robbie, Zlatni globus Margot Robbie, Zlatni globus Margot Robbie - 3 +22 Margot Robbie - 2 Galerija

Šuška se da bi Margot Robbie mogla postati najbogatija glumica i s trona skinuti Reese Witherspoon, no za sav dobiveni iznos neće biti zaslužan samo film ''Barbie''.

Margot Robbie za film ''Barbie'' zaradila procijenjenih 50 milijuna dolara od svojih glumačkih i producentskih plaća, plus bonuse na blagajnama. Nevjerojatan marketing te njeno svima dobro poznato dobro poznatu franšizu digli su na novi nivo, a samo od ove cifre mnogima se zavrtjelo u glavi.

Više o zaradi filma ''Barbie'' pisali smo ovdje.

No, tu nije kraj.

Manje je poznata činjenica da je 33-godišnja australska zvijezda također producirala još jedan od filmova o kojima se najviše pričalo ove sezone dodjele nagrada: ''Saltburn''.

Psihološki triler u kojem glume irski glumac Barry Keoghan i holivudski srcolomac Jacob Elordi zaradio je vojsku obožavatelja svojim šokantnim seksualnim sadržajem i jezivim obratima.

Obzirom na popularnost filma na platformama i društvenim mrežama, procjenjuje se da bi i ''Saltburn'' mogao zaraditi pozamašnu svotu novaca.

Iako je Robbiena procijenjena neto vrijednost nešto manja od 60 milijuna dolara, nema razloga zašto se ne bi pokazala još uspješnijom s ovom glumačko/producentskom pobjedničkom formulom.

Šuška se zato da bi s trona mogla skinuti glumicu Reese Witherspoon koja je 2021. godine proglašena najbogatijom glumicom s bogatstvom procijenjenim na 440 milijuna dolara. Pretpostavlja se da bi njeno bogatstvo sada moglo biti manje obzirom da nije glumila ni u jednom filmu od 2018. godine.

Pogledaji ovo Margot Robbie - 12 Celebrity Trenutno najpopularnija plavuša na planetu otišla je na zasluženi odmor u našu blizinu, u moru je sa suprugom izmjenjivala nježnosti!

A da će jednog dana uživati u ovolikoj slavi, Margot nije mogla ni sanjati.

Kao dijete bila je neovisna, sama si je radila ručkove, a krala je i bratove igračke kako bi ih prodavala pokraj ceste. Iako je oduvijek voljela film, Robbie, koja je uživala u surfanju i lovu na veprove, kaže da nikada nije maštala o tome da postane glumica.

Predomislila se u tinejdžerskim godinama, opisujući kako je, po savjetu agenta, svaki dan telefonirala TV produkcijske kuće tražeći posao.

Jednog dana, kaže, slučajno su je spojili s casting direktorom popularne australske sapunice ''Neighbours'', koji je slučajno tražio glumicu Margotinih godina.

Nakon trogodišnjeg rada na ''Susjedima'', preselila se u Los Angeles 2011. kako bi postala velika zvijezda.

Godine 2013. prihvatila je svoju ulogu supruge Leonarda DiCaprija u filmu ''The Wolf Of Wall Street'', a sve otada postala je povijest.

 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić Vesna Juraić +25 Vesna Juraić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman +25 Nicole Kidman Celebrity Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene