"Želim režirati vlastiti film"

Najpopularnija plavuša na planeti obznanila da je više nećemo gledati na malim ekranima: "Mislim da je svima trenutno muka od samog pogleda na mene"

Margot Robbie - 11 Margot Robbie - 11 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie, Zlatni globus Margot Robbie, Zlatni globus Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 14 Margot Robbie i Tom Ackerley - 1 Margot Robbie i Tom Ackerley - 2 Margot Robbie - 6 Margot Robbie - 8 Margot Robbie - 10 +19 Margot Robbie - 11 Galerija

Margot Robbie ispričala je kako već posljednjih sedam godina razmišlja o tome da se makne s malih ekrana.

Slavna glumica Margot Robbie koja je ujedno utjelovila i glavni lik u popularnom filmu "Barbie" otkrila je da ozbiljno razmišlja da prestane glumiti, prenosi Deadline

"Mislim da je svima trenutno muka od samog pogleda na mene. Mislim da bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme. Iskreno, kad bih prerano snimila još jedan film, ljudi bi rekli: Opet ona? Gledali smo je cijelo ljeto, ne želimo je opet", rekla je Margot pa dodala kako joj je želja režirati vlastiti film.

"Stvarno želim režirati. Posljednjih sedam godina osjećam da želim režirati. Međutim, uvijek sam to doživljavala kao privilegij, a ne kao pravo. Polako sam radila na tom osjećaju da zaslužujem režirati. Imala sam sreću raditi s toliko sjajnih redatelja i učiti od njih. Ne žuri mi se jer osjećam da nikad neće biti dovoljno vremena da naučim sve stvari koje želim naučiti prije nego što se odvažim na taj korak, ali definitivno to želim raditi", objasnila je.

Nedavno je četvrti put izabrana za najljepšu ženu svijeta prema časopisu Maxim, svojom prirodnom ljepotom iz godine u godinu očarava javnost diljem svijeta.

Lijepa plavuša koja je muškarcima diljem svijeta slaba točka u braku je s Tomom  Ackerleyom još od 2016. godine. Iako je njegova supruga trenutno najslavnija žena na planeti, par se rijetko skupa pojavljuje u javnosti i vješto čuva svoju privatnost.

Upoznali su se na snimanju filma ''Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 1 +27 Stjepan Hauser - 2 Celebrity Hauser u društvu tajanstvene brinete u prozirnoj haljini uzbuđeno poručio: ''Ona je ta, ljudi!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny +26 Maja Lena Lopatny - 3 Celebrity Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene