Jako su slatki!

Domaći par zaljubio se nakon dugogodišnjeg prijateljstva, a u rijetkom javnom pojavljivanju pokazali su da njihova ljubav cvjeta kao na početku!

Mara Bratoš i Nikša Kušelj Mara Bratoš i Nikša Kušelj Grgo Jelavic/Pixsell 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mara Bratoš i Nikša Kušelj Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš i Nataša Janjić Medančić Mara Bratoš i Nataša Janjić Medančić Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš i Jelena Perčin +0 Mara Bratoš i Nikša Kušelj Galerija

Mara Bratoš i Nikša Kušelj pojavili su se na Dubrovačkim ljetnim igrama, a bio je to njihov zajednički izlazak u javnost nakon dugo vremena.

Domaći ljubavni par, fotografkinja Mara Bratoš i glumac Niška Kušelj u javnosti se rijetko pojavljuju, pa je njihov dolazak na prvu dramsku premijeru 74. Dubrovačkih ljetnih igara sve zaintrigirao.

48-godišnja Mara i 51-godišnji Nikša plijenili su pažnju čim su se pojavili, a zagrljeno su pozirali i pred fotografima koji su ih tamo dočekali. Ona je nosila lepršavu šarenu haljinu bez rukava, dok se on odlučio za svjetloplave hlače te tamnoplavu košulju i cipele.

Ovaj pomalo tajanstveni par vezu je započeo 2013. godine i to nakon što su bili dugogodišnji prijatelji, u listopadu 2017. godine su dobili kćer Pavlu, a vjenčali su se 2021. godine. Da su svoju osmogodišnju vezu okrunili brakom obznanili su na Instagramu.

"Savršen dan", napisala je Mara uz crno-bijelu fotografiju ispred crkve u Cavtatu, a istu sliku je nakon nje objavio i Nikša.

"Moje bijelo vjenčanje", napisao je glumac.

Mnogi su im čestitali na vjenčanju, a među njima su bili i poznati Hrvati. "Ajme! Čestitam od srca", napisala je dekoraterka setova i bivša manekenka Anita Dujić. "A daaaaaaj!!! Savršeni. Nek vam je sretno i doživotno", poželjela im je glumica Nataša Janjić.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Snimanje spota za singl Obsesion - 1 Snimanje spota za singl Obsesion - 2 Tina Walme Valentina Walme - 1 +27 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Zanimljivosti Jedna od naših najseksi plesačica objavila je zabranjeni video, prvi put se s tim nije dobro provela: "Pokušajmo ponovno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Matteo Berrettini i Melissa Satta - 1 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 2 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 3 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 4 +26 Matteo Berrettini i Melissa Satta - 5 Celebrity Njemu tepaju da je najzgodniji na svijetu, no potpuno ga je zasjenila 10 godina starija djevojka, koja je nekoć ljubila slavnog nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene