Wow!

Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 11 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu luksuzni smještaj u kojem odmara s obitelji u Puli.

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se kako ovog vikenda uživa u jednom luksuznom hotelu u Puli koji ju je oduševio, a svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala i kako se sredila za večeru.

Obukla je ultrakratku suknju i rezani sako ispod kojeg je u grudnjaku s trakicama naglasila dekolte pa zavodljivo pozirala. Pokazala je i specijalitete u kojima je uživala, a otkrila je da su s njom i suprug Nenad i maleni Bloom.

Pjevačica je ovih dana sve oduševila poklonima koje je dobila za Valentinovo, raskošnim buketom crvenih ruža koje joj je poklonio suprug, a onda je pokazala još slađi poklon koji ju je dočekao.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 1 Celebrity Pogodite u što se Majin Bloom maskirao! Neodoljive fotke dječaka hit su na Instagramu, a pjevačica je priznala da ju je nešto ipak i rastužilo!

Naime, njezin sin Bloom poklonio joj je čestitku koju je sam izradio, a Maja je njegov preslatki video podijelila u priči na Instagramu.

"Sretno Valentinovo, mama!", čestitao joj je Bloom, a ona mu odgovorila: "Hvala ljubavi" i napisala uz video "najljepša čestitka". Osim, toga, Maja je pokazala i dizajnerskin slamnati šešir koji je dobila od Nenada.

"Muž ima još iznenađenja. Spremna za nova putovanja", napisala je Maja uz fotografije koje je objavila u priči.

Maja je prvo na Instagramu objavila nove Nenadove fotografije, a svojim opisom nasmijala je svoje pratitelje. On je pozirao hodajući od automobila u trapericama i košulji, a u rukama je nosio buket ruža velik gotovo kao on. Maja je u opisu jasno dala do znanja što očekuje.

''Nadam se da je s ovim megabuketom krenuo doma...'' napisala je.

''On se bome isprsio, a jesi ti njemu, Majo?'', ''S Majuškom nema labavo, zna on što treba'', ''Woow, Majči, mužić ti je vrh!'', ''Kakvog frajera imaš'', pisali su joj u komentarima pratitelji.

Pogledaji ovo Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput jednom će gestom olakšati život samohranom ocu: ''Nadam se da smo svi skupa napravili nešto pametno''

Prošle godine Nenad je Maji za Valentinovo pripremio iznenađenje koje si mogu priuštiti samo najbogatiji. U stanu su je dočekali deseci buketa crvenih ruža, a da obilježi taj posebni dan, Maja se skinula u zavodljivo crveno donje rublje te pozirala među stotinama ruža.

Maja i Nenad vjenčali su se 2019. godine, a 2021. godine rodio im se i sinčić Bloom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Frano i Milena Lasić Frano i Milena Lasić Frano Lasić i supruga Milena Lasić Milena Lasić - 2 +26 Frano i Milena Lasić Celebrity Frano Lasić i njegova 32 godine mlađa supruga kriju svoju privatnost, ali evo što joj on govori baš svakoga dana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Mondo Joško Vlašić i Mondo +26 Blanka Vlašić - 1 Celebrity Blanka Vlašić objavila preslatki video s mužem i njihovim sinčićem, iskoristili su zajedničko vrijeme: "Predivan tjedan, vidimo se uskoro!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene