''i dok sam...''

Pogodite u što se Majin Bloom maskirao! Neodoljive fotke dječaka hit su na Instagramu, a pjevačica je priznala da ju je nešto ipak i rastužilo!

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput i Bloom Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +20 Maja Šuput - 4 Galerija

Maja Šuput pokazala je u što se Bloom kostimirao povodom maškara, jedna stvar ju je i pomalo rastužila.

Naša pjevačica Maja Šuput podijelila je nove fotografije svojeg Blooma koje su raznježile njezine pratitelje, a maskirani dječak nije želio propustiti dane koje obožavaju i stari i mladi.

Maja je pokazala u što se Bloom maskirao povodom maškara, a u opisu je otkrila da ju je jedna stvar pomalo i rastužila. U kostimu Marshalla iz crtića Paw Patrol, Bloom je sjedio na avionu na kotače i pozirao za kameru, a na svakoj fotografiji bio je nasmijan od uha do uha.

''I dok sam ga još do neki dan oblačila kako sam ja htjela, za današnju maškaranu zabavu u vrtiću sam si je birao kostim'', napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dok su svi pratitelji u komentarima pisali kako je Bloom presladak, jedna pratiteljica otkrila je da se njezina kći htjela maskirati upravo u Maju.

''I moja kćer je sama birala i izabrala je biti Maja Šuput'', napisala je.

Bloomov kostim je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Maja je postala mama 17. ožujka 2021. i Bloom će uskoro proslaviti treći rođendan. Sina je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim, s kojim je u braku od svibnja 2019. godine, a nedavno su na Sejšelima proslavili i sedmu godišnjicu veze.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Renee O'Connor - 2 Renee O'Connor - 3 Renee O'Connor - 4 Renee O'Connor - 1 +6 Renee O'Connor - 2 Nekad i sad Proslavila se ulogom pomoćnice Xene - princeze ratnice, otad su prošle 23 godine, evo koliko se promijenila!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luna Fece - 3 Luna Fece - 4 Luna Fece - 2 Luna Fece - 1 +24 Mia Fece - 2 Celebrity Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene