Koliko ljubavi!

Maja Šuput raznježila je pratitelje čestitkom za svog supruga, na egzotičnoj lokaciji slave čak dva važna datuma!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom za Nenadov rođendan - 1 Bloom za Nenadov rođendan - 2 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 9 +25 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput i Nenad Tatarinov povodom njegovog rođendana otišli su na putovanje u Španjolsku, a evo kakvo ga je iznenađenje dočekalo na rođendansko jutro od sina Blooma.

Naša pjevačica Maja Šuput na društvenim mrežama hvali se fotografijama s novog odmora na koji je otputovala, a ovaj put njena destinacije je španjolska Marbella.

U daleku Španjolsku maja je otputovala sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, a Nenad je tamo dočekao i svoj 41. rođendan.

Pogledaji ovo Nenad Tatarinov Celebrity Šuput podijelila fotku supruga iza rešetaka pa na prvu zbunila pratitelje, evo gdje je to uspio biti zatvorenik

Maja je na rođendansko jutro snimila Blooma koji je tati nosio veliki poklon. Fotografije možete vidjeti u našoj galeriji.

Potom je podijelila i videozapis na kojem mu Bloom pjeva ''Sretan rođendan''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Znam da te nijedna čestitka ni naša slika neće razveseliti kao ova čestitka za rođendan! Najbolji mužiću i najbolji tatice ostani nam zauvijek baš ovakav kakav jesi... Sretan, zdrav, brižan, voljen do zauvijek! Najviše na svijetu vole te tvoji Bloom i ženica'', napisala je Maja. 

Pogledaji ovo Nenad Tatarinov Celebrity Suprug Maje Šuput ni bez nje ne prolazi neopaženo, evo gdje su ga samog ulovili fotografi!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A za vikend, Maja i Nenad tamo su slavili i godišnjicu braka, no tek dan kasnije jer su u subotu i oni pratili samo jedno – finale Eurosonga i našeg Baby Lasagnu. 

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Mandarić i supruga Matea - 2 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Mario Mandarić i supruga Matea Mario Mandarić i supruga Matea - 2 +18 Mario Mandarić i supruga Matea - 3 Celebrity Naš poznati chef pohvalio se najljepšim mogućim vijestima, brzo je objavio i fotografiju iz rodilišta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić s obitelji Luka Modrić s obitelji Luka Modrić i kći Ema +25 Luka i Vanja Modrić - 3 Celebrity Modrić i supruga ovih dana obilježavaju važnu godišnjicu, da će biti njegova žena znao je već s 19 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene