kopija slavne mame

Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 2 Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon Lourdes Leon i Trinity Vigorsky - 3 Lourdes Leon - 1 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Leon - 2 +0 Lourdes Leon Galerija

Madonnina kći Lourdes Leon pojavila se na događaju u izazovnom kombinezonu koji otkriva više nego što skriva.

Lourdes Leon (26), kći pjevačice Madonne (64), s godinama sve više nalikuje na svoju majku, zbog čega privlači veliko zanimanje javnosti.

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 4 Nikad kraće! Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

Od mame je, osim izgleda, naslijedila i njezino samopouzdanje, pa joj nisu strana golišava i hrabra izdanja, a u jednom takvom mamila je poglede na predstavljanju suradnje brendova H&M i Mugler.

Lourdes je na događaj došla u izazovnom kombinezonu koji otkriva puno gole kože, dok strateške dijelove prekrivaju tek tanke trakice, pa je morala paziti da pogrešnim pokretom ne pokaže i više nego što je planirala.

Kao kći jedne od najvećih pop-zvijezda, Lourdes nije mogla nikako imati normalno djetinjstvo i odrastala je pod povećalom javnosti, a u medijima su je kao malu često nazivali "ružnim pačetom".

No "pače" je danas postalo "labud", a Lourdes se čak uspjela ostvariti i kao model te je baš nedavno snimila i seksi kampanju za Mugler, u kojoj također nosi oskudni kombinezon.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LOLAHOL (@lourdesleon)

Pažnju javnosti privlači i svojim buntovnim ponašanjem, što je još jedna zajednička stvar koju ima s majkom, a često je se može vidjeti i s neobrijanim pazusima.

Inače, Lourdes je najstarija od Madonnine djece i dobila ju je s glumcem Carlosom Leonom. Pjevačica ima još ima petero djece, od kojih je četvero posvojeno, a sina Rocca dobila je s redateljem Guyem Ritchiejem.

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene