a još se i sprdaju s njim!

DiCaprio i nova djevojka uhvaćeni su u nezgodnom trenutku, eksplicitni prizori pomalo su iznenadili javnost

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 5 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 5 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 1 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 2 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 3 Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti - 4 Vittoria Ceretti - 13 Vittoria Ceretti - 12 Vittoria Ceretti - 11 Vittoria Ceretti - 9 Vittoria Ceretti - 8 Vittoria Ceretti - 7 +20 Vittoria Ceretti - 6 Galerija

Leonardo DiCaprio i nova djevojka Vittoria Ceretti zaigrali su se ispred kluba u kojem su bili, a njihova fotografija pomalo je zgrozila javnost.

Leonardo DiCaprio i njegova djevojka Vittoria Ceretti bili su na zabavi posvećenoj predstojećoj Noći veštica. Slučajni prolaznici uhvatili su ih ispred kluba u kojem su bili, a njihov prizor mnogima se baš i nije svidio.

Dvojac si je nešto šaputao na uši, a dok su pričali, Vittoria je Leonardu gurnula desni dlan u njegovo donje rublje na stražnjici.

Ova fotografija pomalo je zgrozila javnost, a glumac i njegova nova djevojka ovome se nisu nadali pa su, čim su primijetili, pobjegli nazad u klub.

Ljudi koji su se našli u njihovoj blizini, rekli su da je glumac uzvratio djevojci na isti način. Ali zabava je ubrzo završila.

Od ranije je poznato da je DiCaprio posebno slab na manekenke i to ne na starije od 25 godina, pa se nameće i pitanje koliko će dugo potrajati njegova romansa s Ceretti, koja u svibnju sljedeće godine slavi 26. rođendan.

Ovih dana, korisnici društvenih mreža posebno se šale i na račun DiCaprija jer njegova sadašnja djevojka nije bila ni rođena kad je izašao film Titanic u kojem se Leonardo proslavio. Naime, Vittoria je rođena 1998. godine, a film je izašao 1997. godine. 

No, jedan pratitelj primijetio je zanimljivu povezanost.

''Pa, realno, ni Leo nije bio rođen kad je pravi Titanic potonuo, čini se da su oboje promašili poantu priče''. 

Leonarda se ranije povezivalo s manekenkom Gigi Hadid (28), s kojom je također uhvaćen u prisnim trenucima, no ta romansa nikada nije potvrđena.

Glumac je prošle godine prekinuo s manekenkom Camillom Morrone (26), koja je bila njegova najdugovječnja djevojka i u vezi su bili od 2017. U prošlosti je ljubio i supermodele Gisele Bündchen, Ninu Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn te Evu Herzigovu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmin Stavros Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 1 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 2 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 3 +24 Posljednji ispraćaj Jasmina Stavrosa - 4 Celebrity Pogledajte dirljivu poruku koja je osvanula na grobu Jasmina Stavrosa uoči posebno tužnog dana

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore Demi Moore - 2 Demi Moore - 1 Demi Moore - 4 +23 Demi Moore - 7 Celebrity Bila je seks-simbol 90-ih, a sada je u minijaturnom bikiniju pokazala da zaslužuje tu titulu i uoči 61. rođendana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene