nije poznato da se razvela

DiCaprio strastveno ljubio manekenku koja je još u braku? Isplivale su snimke iz kluba u kojem su tulumarili!

Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti Vittoria Ceretti - 1 Vittoria Ceretti - 2 Vittoria Ceretti - 3 Vittoria Ceretti - 4 Vittoria Ceretti - 5 Vittoria Ceretti - 6 Vittoria Ceretti - 7 Vittoria Ceretti - 8 +24 Vittoria Ceretti - 9 Galerija

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti snimljeni su kako se ljube u noćnom klubu na Ibizi.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio (48) uhvaćen je u strastvenim trenucima s 25-godišnjom talijanskom manekenkom Vittoriom Ceretti.

Paparazzi su ih ulovili dok su se ljubili u noćnom klubu na Ibizi, gdje su tulumarili do 4:30 ujutro, a snimke je objavio Daily Mail.

DiCaprio i Ceretti prije toga su snimljeni zajedno na Filmskom festivalu u Cannesu, a zatim u šetnji Los Angelesom, čime su potaknuli šuškanja o vezi, iako nije poznato da se ona razvela od talijanskog DJ-ja Mattea Millerija, za kojeg se udala u svibnju 2020. godine.

Vittoria još na Instagramu ima i zajedničke fotografije sa suprugom, pa se mnogi sada pitaju je li zbog DiCparia njihovom braku došao kraj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vittoria Ceretti (@vittoria)

Od ranije je poznato da je DiCaprio posebno slab na manekenke i to ne na starije od 25 godina, pa se nameće i pitanje koliko će dugo potrajati njegova romansa s Ceretti, koja u svibnju sljedeće godine slavi 26. rođendan.

Leonarda se ranije povezivalo s manekenkom Gigi Hadid (28), s kojom je također uhvaćen u prisnim trenucima, no ta romansa nikada nije potvrđena. 

Glumac je prošle godine prekinuo s manekenkom Camillom Morrone (26), koja je bila njegova najdugovječnja djevojka i u vezi su bili od 2017. U prošlosti je ljubio i supermodele Gisele Bündchen, Ninu Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn te Evu Herzigovu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti Gerard Pique, Clara Chia Marti +25 Gerard Pique, Clara Chia Marti Celebrity Prve fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske: Clara pokazala stražnjicu u tangama, a pogledajte i kako su se proveli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene