Podijelili i prve fotke!

Tarik i Lejla otputovali su na atraktivnu destinaciju kako bi proslavili godišnjicu braka, sa sobom su poveli i sinove!

Tarik i Lejla Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović i sin Arman Tarik Filipović i sin Dino Tarik i Lejla Filipović - 5 Tarik i Lejla Filipović - 6 Tarik i Lejla Filipović - 1 Lejla i Tarik Filipović - 2 Lejla i Tarik Filipović - 1 Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 +19 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Galerija

Lejla i Tarik Filipović svoje su sinove poveli na odmor u daleki Dubai, na društvenim mrežama već su se pohvalili i obiteljskim fotografijama.

Jedan od naših najljepših parova Lejla i Tarik Filipović otišli su na godišnji odmor u daleki Dubai.

Sa sobom su na putovanje poveli i svoje sinove Armana i Dinu, a već su nekoliko zajedničkih fotografija podijelili i na društvenim mrežama. Lejla je ispred Burj Khalife pozirala sa sinom Armanom, a Tarik se u restoranu fotografirao s Dinom.

Sve fotografije Lejla je podijelila na Instagram priči, a možete ih vidjeti u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Na samu Staru godinu Tarik i Lejla proslavili su 16. godišnjicu braka, a čini se da su je odlučili proslaviti s najmilijima baš u Dubaiju.

Sina Armana dobili su 2008. godine, a sina Dinu Lejla je dobila s bivšim suprugom Dadom Majolijem.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Dizdar - 3 Filip Dizdar - 1 Filip Dizdar - 4 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 1 +18 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 3 Celebrity Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene