Veliko veselje

Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Dizdar - 3 Filip Dizdar - 1 Filip Dizdar - 4 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 1 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 3 Filip Dizdar - 2 Filip Dizdar - 6 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 7 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 6 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 5 +12 Filip Dizdar i Maja Šiprak - 4 Galerija

Brat naše pjevačice Natali Dizdar Filip Dizdar pohvalio se sretnim vijestima u obitelji, on i njegova zaručnica Maja Šiprak postat će roditelji.

Filip Dizar, brat naše pjevačice Natali Dizdar, svojim se pratiteljima pohvalio prekrasnim vijestima.

Njegova zaručnica Maja Šiprak je trudna, a njezinu siluetu ispred božićnog drvca na kojoj se ističe trudnički trbuh podijelio je na svom profilu.

''Prošli blagdani, a još 3 mj. moram čekat za poklon'', napisao je kratko u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar)

Njegova zaručnica brzo mu je šalom odgovorila u komentarima:

''Oprosti, ali što je s čarapama i pidžamom koju si dobio? Nemoj biti nezahvalan!''

Potom je na Instagram priči podijelio fotografije s ultrazvuka i našalio se na račun svoje mame koje je komentirala: ''Isti je ti''.

Filip i Maja par su već nekoliko godina, a prošle godine u veljači su se zaručili.

Maja je inače brand menadžerica i ima svoju liniju proizvoda za njegu lica, a Filip se kao i njegova sestra također bavi glazbom. U proteklih nekoliko godina posvetio se radovima u okviru produkcije, montaže i režije, a onda je odlučio i studirati na Akademiji dramskih umjetnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Dizdar (@filipdizdar)

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković s mamom i kumom Sandra Perković i Edis Elkasević Sandra Perković - 3 Sandra Perković - 4 +26 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Celebrity Pogledajte kako se mama Sandre Perković dotjerala za kćerino vjenčanje, a njezinu kumu jedva ćete prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Ante Pecotić Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 5 Nina Badrić +25 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene