Privuklo je bogatstvo?

Tek što je srela milijardera, trenutačno najpoznatija ljubavnica na svijetu priznala prijateljici: "To je muškarac kakav mi treba"

Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez i Patrick Whitesell (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Getty Images) Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Jeff Bezos (Foto: AFP) +0 Jeff Bezos (Foto: AFP) Galerija

Lauren Sanchez oduvijek je znala kako se izboriti za sebe i omogućiti si sve što želi.

Dugogodišnja prijateljica bivše televizijske voditeljice Lauren Sanchez, zbog koje se razvodi najbogatiji čovjek na svijetu Jeff Bezos, otkrila je kako je cijela priča zapravo počela.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos (Foto: Profimedia) Ucjenjivali ga Najbogatiji čovjek na svijetu tuži američki časopis: ''Rekli su da će objaviti moje gole fotografije''

Navodno je Lauren bacila oko na Jeffa nakon što su se ona i njezin suprug sprijatelji s milijarderom u Seattleu.

"To je muškarac kakav mi treba", rekla je Lauren prijateljici nakon što je upoznala Jeffa i njegovu, danas uskoro bivšu suprugu MacKenzie, koja je dodala kako je uvjerena da je Lauren privuklo Jeffovo silno bogatstvo.

Lauren je navikla na život na visokoj nozi, nikad nije voljela štediti pa je u nekim prilikama znala iz dizajnerskih trgovina odnijeti kući par cipela od 12 tisuća dolara. Drugim riječima, bivši suprug Patrick Whitesell omogućio joj je sve što je htjela.

Lauren je tako ima impresivnu kolekciju cipela i odjeće, kojom se često hvalila u javnosti i pokazivala u televizijskim emisijama. 

Uz to voli tulumariti i dobro se provoditi, nije joj problem sjesti u helikopter i otići na drugi kraj zemlje. 

No nije oduvijek bilo tako. U intervjuu 2017. godine priznala je kako nekad nije imala ništa. Rođena u Albuquerqueu u Novom Meksiku, odrastala je u siromaštvu s bakom koja je radila kao čistačica kuća.

Njezina karijera televizijske voditeljice započela je kada se preselila u Kaliforniju zbog fakulteta i kada su je angažirali u emisijama poput Extra, Showbiz Tonight, Fox 11 i Good Day LA.

Cijelo to vrijeme trudila se biti seksi i zavodljiva, čak je znala pretjerati u tome pa su je šefovi često opominjali.

Osim ljubavi prema televizijskom poslu, Lauren je zaljubljena u letenje, ima dozvolu za upravljanje helikopterom, a prije tri godine osnovala je i tvrtku Black Ops Aviation za snimanje iz zraka.

Prijatelji vjeruju da su se iskrice između Jeffa i Lauren pojavile nakon što ju je angažirao da snimi zračne snimke za Amazon.

Unatoč aferi i činjenici da su obitelji bile bliske dugi niz godina, Lauren i njen bivši suprug ostali su prijatelji, pa su čak zajedno viđeni na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa.

Podsjećamo, vijest o razvodu osnivača Amazona i najbogatijeg muškarca na svijetu Jeffa Bezosa i njegove supruge MacKenzie, na vidjelo je izašla nakon što je otkrivena njegova afera s Lauren.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ(FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) +3 Karleuša (Foto: Instagram) Celebrity Oglasio se suprug Jelene Karleuše, ona pobjegla iz Srbije, a nogometaš otkrio šokantne detalje iz njihove navodne veze

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram/Facebook) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Ognjen Vranješ (Foto: AFP) +4 Ognjen Vranješ (Foto: AFP) Celebrity Karleuša objavila golišave fotke nogometaša! Ognjenu uputila prijetnje: ''Ti crve više nećeš igrati nogomet''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) +2 Chris Pratt (Foto: Instagram) Celebrity Godinu i pol poslije rastave omiljeni glumac do oltara će odvesti kćer legendarnog holivudskog snagatora

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene