Svi bruje o tome

Sa suprugom je u braku 27 godina, ali njezino je srce sada osvojila mlađahna pjevačica od koje se ne odvaja, a malo ju je i uhodila?

Kyle Richards i Morgan Wade Kyle Richards i Morgan Wade Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kyle Richards i Morgan Wade Kyle Richards i Morgan Wade Kyle Richards i Mauricio Umansky Kyle Richards i Morgan Wade - 3 Kyle Richards i Morgan Wade - 2 Kyle Richards i Morgan Wade - 4 Kyle Richards i Morgan Wade - 1 Kyle Richards i Morgan Wade Kyle Richards - 3 Kyle Richards - 5 +2 Kyle Richards - 4 Galerija

Kyle Richards navodno je u vezi s pjevačicom Morgan Wade koja je osvojila njezino srce, iako je u braku

Sve su glasnije priče da je američka glumica Kyle Richards u vezi s country pjevačicom Morgan Wade, i to nakon iznenađujućih vijesti o njezinom navodnom razvodu od supruga Mauricija Umanskyja.

53-godišnja zvijezda "Pravih kućanica s Beverly Hillsa" rastala se od brokera za nekretnine i to nakon 27 godina braka i troje djece, piše People. A usred priče o navodnom razvodu obožavatelji su počeli nagađati o njezinom bliskom odnosu s 28-godišnjom Morgan, ističući da nose jednako prstenje i čak navodno imaju identične tetovaže srca, prenosi TMZ.

Navodno imaju puno toga zajedničkoga, uključujući i probleme s ovisnostima. Kyle je tako prošlog ljeta otkrila da je trijezna, dok je Morgan prestala piti prije šest godina, no trenutno se nisu oglasile o svojoj navodnoj ljubavi.

Kyle i Mauricio su po prvi put bez vjenčanih prstenja viđeni prošlog proljeća, a navodno si više ne lajkaju ni komentiraju objave, niti čestitaju važne datume na društvenim mrežama. No zato Kyle često komentira Morganine objave na i komunicira s obožavateljima pjevačice. Njihovi obožavatelji su između ostalog primijetili i da Morgan ima novu tetovažu slova "k" na lijevoj ruci, koju prije nije nosila, a duo zajedno posjećuje brojna događanja i dijele zajedničke fotografije.

Kyle se tako pojavila kao Morganina gošća na dodjeli glazbenih nagrada Americana u Nashvilleu prošle godine, gdje su uskladile svoju odjeću, a nakon toga su prije nekoliko mjeseci otputovale u Meksiko čime su se pohvalile na Instagramu.

Kyle je popularnu društvenu mrežu iskoristila i da prepriča trenutak kada je upoznala Morgan, otkrivši da su se prvi put srele u veljači 2022. godine, nakon što je uhodila pjevačicu baš putem Instagrama.

"Uhodila sam Morgan na Instagramu nakon što sam slušala njezinu glazbu dok sam se sama vozila od Utaha do Colorada i danas smo se prvi put srele uživo. Neki misle da je to najnevjerojatnije prijateljstvo, ali bliskost ne poznaje granice", dodala je uz emotikon ružičastog srca.

Nagađanja o njihovoj vezi dolaze i nakon što je Kylein blizak izvor rekao za People da su ona i Mauricio razdvojeni već neko vrijeme, ali još uvijek žive pod istim krovom.

"Ostali su u prijateljskim odnosima dok smišljaju što je sljedeće za njih i njihovu obitelj", otkrio je.

No oni su potom u zajedničkoj objavi to demantirali, ali priznali da prolaze kroz težak period.

"U vezi s vijestima koje su izašle danas o nama... Sve tvrdnje u vezi s našim razvodom su neistinite. Međutim, da, imali smo tešku godinu. Najizazovniju u našem braku. Ali oboje se silno volimo i poštujemo. Nije bilo ničijeg prekršaja. Iako smo javne osobe, molimo da se poštuje naša privatnost. Iako bi moglo biti zabavno nagađati, molimo vas da ne stvarate lažne priče koje bi se uklopile u daljnju pokvarenu priču. Hvala vam na ljubavi i podršci. Kyle & Mauricio", obznanili su.

Supružnici su se vjenčali u siječnju 1996. godine i imaju 27-godišnju kćer Alexiju, 23-godišnju Sophiju i 15-godišnju Portiju. Uz to Mauricio je očuh Kyleine 34-godišnje kćeri Farrah Aldjufrie iz njenog prvog braka s Guraishom Aldjufriejem.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Nikolić Ana Nikolić - 2 Ana Nikolić - 1 Ana Nikolić - 3 +26 Ana Nikolić Celebrity Ana Nikolić oglasila se o strašnim ožiljcima na licu, objasnila je odakle su se i zašto pojavili!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković i Fernando Hierro - 3 Fani Stipković i Fernando Hierro - 4 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković - 4 +26 Fani Stipković - 3 Celebrity Fani Stipković otkrila spol bebe koju čeka s legendarnim nogometašem, pogledajte spektakl koji je priredila za tu prigodu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene