poseban posjet

Kraljica Camilla usprkos teškim danima prisustvovala je događaju koji ima veliko značenje za njezinu obitelj: "Moj bi otac bio ponosan..."

kraljica Camilla - 2 kraljica Camilla - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju kraljica Camilla - 8 kraljica Camilla - 7 kraljica Camilla - 6 kraljica Camilla - 5 kraljica Camilla - 4 kraljica Camilla - 3 kraljica Camilla - 2 kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +19 Kraljica Camilla - 4 Galerija

Kraljica Camilla posjetila je vojarnu koja ima posebno značenje u njezinoj obitelji, a prije godinu dana proglašena je počasnom pukovnicom.

Posljednje vrijeme kraljevsku su obitelj zadesili teški dani, ali ovoga puta kraljica Camilla ima razlog za sreću.

Naime, Camilla je nedavno prvi put uhvatila vremena posjetiti vojarnu Munster u Sjevernom Yorkshireu, a u lipnju prošle godine je proglašena počasnom pukovnicom Royal Lancersa, inače oklopne konjaničke pukovnije za duboko izviđanje prepoznatljive po crvenim kapama i znački s lubanjom i prekriženim kostima koja predstavlja njihov moto: "Smrt ili slava".

Pogledaji ovo Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Zanimljivosti Njihova ljubav prkosila je svemu i nadišla sve nedaće, a čekanje od 35 godina itekako se isplatilo!

Spomenuti događaj bio je poseban za kraljicu zbog toga što je njezin otac Bruce Shand imao bogatu vojnu karijeru i služio je u britanskoj vojsci tijekom II. Svjetskog rata pa i u ovoj pukovniji.

Camilla je sa sjetom komentirala kako bi bio ponosan na njezin počasni čin i posjet "njegovim" dečkima, a oni su je iznenadili kada su joj pokazali uniformu njezinog oca koji je nakon rata dobio titulu počasnog majora i jedno njegovo ratno pismo koje čuvaju kao svjedočanstvo davnih ratnih zbivanja.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

"Puno vam hvala na gostoprimstvu, bilo je zadovoljstvo biti ovdje. Radujem se što ću vas u budućnosti vidjeti u puno većem broju", rekla je Camilla

Kraljica je svoju modnu kombinaciju prilagodila događaju, a broš koji je nosila pripadao je njezinoj pokojnoj svekrvi, kraljici Elizabeti II.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles Zanimljivosti Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Podsjećamo, Camilla je nedavno prvi put progovorila o Kate Middleton i njezinoj dijagnozi raka rekavši pritom kako zna da je Kate oduševljena svim lijepim željama i podrškom koja joj pristiže sa svih strana svijeta.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek i Francois-Henri Pinault Salma Hayek i Francois-Henri Pinault - 4 Salma Hayek i François-Henri Pinault (Foto: Instagram) +26 Salma Hayek i Francois-Henri Pinault (Foto: AFP) Celebrity Salma Hayek objavila neviđene fotografije sa svog vjenčanja, trajalo je dva dana, a lokacija je bila kao iz bajke!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Pine - 4 Chris Pine - 5 Chris Pine - 3 Chris Pine - 6 +21 Chris Pine - 7 Celebrity Prepoznajete li slavnog glumca? Novi imidž učinio ga je drugom osobom, a komentari su urnebesni: ''Što mu se pobogu dogodilo!?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene