Nevjerojatno!

Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William s djecom - 1 Kate Middleton i princ William s djecom - 2 Kate Middleton i princ William s djecom - 3 Kraljevska obitelj na balkonu - 6 Kraljevska obitelj na balkonu - 5 Kraljevska obitelj na balkonu - 4 Kraljevska obitelj na balkonu - 3 Kraljevska obitelj na balkonu - 2 Kate Middleton Princ William i Kate Middleton - 1 +19 Kate Middleton - 11 Galerija

Nekoliko fotografija s balkona Buckinghamske palače ostavilo je kraljevske fanove u šoku, svi su fascinirani jednim detaljem.

Kraljevski obožavatelji u transu su nakon što su uočili nevjerojatne sličnosti između princa i princeze od Walesa i njihovo dvoje djece tijekom ''Trooping the Colour'' ceremonije.

Kraljevski par pojavio se na balkonu Buckinghamske palače u subotu poslijepodne s princom Georgeom (10), princezom Charlotte (9) i princem Louisom (6) u sklopu službene proslave rođendana kralja Charlesa.

Tijekom preleta migova, Charlotte i Louis uhvaćeni su s izrazima lica koji savršeno odražavaju njihove roditelje koji su stajali odmah iza njih.

U jednom trenutku, princeza od Walesa lagano se nagnula udesno kako bi bolje pogledala letjelicu koja joj se približavala, a u istom trenutku princ Louis je učinio isto to.

U međuvremenu, princeza Charlotte fotografirana je kako zamišljeno gleda u daljinu i nesvjesno ima potpuno isti izraz lica kao njezin otac.
U drugom trenutku, Kate je otvorila usta u iznenađenju zbog akrobacija aviona, a isto to učinio je i Louis, dok je Charlotte oponašala očev zamišljeni pogled.

Nakon što je slavlje završilo, kraljevski obožavatelj na X-u je istaknuo sličnosti između članova kraljevske obitelji.

''Ovo mi je tako smiješno. Blizanci...'', napisao je.

''Louis je njezina replika'', ''O moj Bože! Možete vidjeti sličnost i manire na obje fotografije. Charlotte je dvojnica svog tate, a Louis je dvojnik njegove mame'', ''Jezivo!'', pisali su ostali.

Podsjetimo, najviše pozornosti tijekom ''Trooping the Colour'' ukrala je Kate koja se u javnosti pokazala prvi put ove godine, nakon što je otkriveno da boluje od karcinoma.

Pogledaji ovo Princ William s djecom Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Pogledaji ovo Princ William i Kate Middleton - 1 Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

Pogledaji ovo Kraljevska obitelj na balkonu - 1 Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William iznenada donio odluku koja je zabrinula javnost, ima li to veze s njegovom suprugom Kate?

Pogledaji ovo Princ William i princ George Celebrity Princ George pojavio se prvi put u javnosti otkako se doznalo da Kate Middleton ima rak, evo gdje ga je odveo tata

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Alisa i Berat Djimsiti - 21 Alisa i Berat Djimsiti - 20 Alisa i Berat Djimsiti - 19 Alisa i Berat Djimsiti - 18 +16 Alisa i Berat Djimsiti - 17 Celebrity Najpopularniju albansku WAGsicu na početku veze javnost nije voljela, a njihov odnos prozvali su zabranjenim iz jednog očitog razloga

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić Nikola i Natalija Jokić +13 Nikola i Natalija Jokić Celebrity Sretne vijesti u obitelji Nikole Jokića: Srpski mediji tvrde da par čeka drugo dijete, supruga je viđena s trbuščićem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene