izostali važni članovi

Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kraljevska obitelj na uskršnjoj misi Kralj Charles III. +20 Kralj Charles III. Galerija

Kralj Charles III. došao je na uskršnju misu pratnji supruge Camille, a ovo je prvo značajno pojavljivanje u javnosti otkako mu je dijagnosticiran rak.

Britanski kralj Charles III. i njegova supruga Camilla stigli su na uskršnju misu u kapeli Sv. Jurja u Windsoru.

Charlesu je ovo prvo značajno pojavljivanje u javnosti otkako mu je dijagnosticiran rak, a po dolasku na misu s lica nije skidao osmijeh i mahao je okupljenima.

"Kralj je vjernik i Uskrs mu je uvijek bio jako važan, zbog čega nije htio propustiti misu u kapeli Sv. Jurja", objasnio je za Daily Mail kraljevski ekspert Michael Colet.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Svi pričaju o simpatičnoj gesti kralja Charlesa, evo kako je pokazao da i u teškom periodu misli na svoj narod!

Za razliku od proteklih godina, Charles će tijekom ceremonije sjediti odvojen od ostatka kraljevske obitelji, koja je ove godina na misu došla i u značajno manjem broju.

Naime, princ William odlučio je propustiti misu zbog supruge Kate Middleton, koja je nedavno šokirala svijet objavom da također boluje od raka, a oni će Uskrs provesti sa svojih troje djece i daleko od očiju javnosti.

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Kralju i supruzi Camilli na misi su se pridružili princeza Anne, njezin suprug Sir Timothy Lawrence, vojvoda i vojvotkinja od Edinburgha te princ Andrew s bivšom suprugom Sarom Ferguson.

Ne treba ni spominjati da se na misi nije pojavio ni Charlesov mlađi sin princ Harry, kao ni njegova supruga Meghan Markle, koji s djecom žive u Americi otkako su istupili s kraljevskih dužnosti.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Oko kapelice se okupilo mnoštvo ljudi koji su došli pozdraviti bolesnog kralja, a mnogi su držali i transparente sa željama za brzim ozdravljenjem i čestitkama za Uskrs.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja i Ana Gruica Uglešić Iris Livaja +31 Marko Livaja s djecom Celebrity Iris Livaja bodrila je svog Marka u društvu još jedne poznate Splićanke, s kojom je veže i više od prijateljstva!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Bruno Petković i Iva Šarić +25 Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Lijepa supruga Brune Petkovića oglasila se nakon derbija, evo kako su ona i sinčić proslavili tatin gol!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene