''nebo strpljive voli!''

Velika fešta u domu Korane Gvozdić i Ivana Šarića, objavili i fotke: ''Najljepše dvije godine!''

Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić - 9 +20 Korana Gvozdić - 1 Galerija

Korana Gvozdić objavila je niz obiteljskih fotografija u kojima je pokazala kako su ona i njezin Ivan Šarić proslavili drugi rođendan sina Olivera.

Korana Gvozdić objavila je na društvenim mrežama niz veselih rođendanskih fotografija na kojima pozira u društvu supruga Ivana Šarića i sina Olivera s kapicama na glavi i balonima u rukama povodom proslave rođendana njihova dječaka. 

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

"Najljepše dvije godine!" napisala je uz fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Wow, zar već?!", "Prekrasni ste tako sretni", "Baš ste cool", "Predivna obitelj", nizalo se u komentarima među čestitkama i lijepim željama.

Podsjetimo, Ivan i Korana u vezi su od 2012. godine, a sina Olivera dobili su u travnju 2021.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo nakratko se razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Vuco - 2 Siniša Vuco - 1 Siniša Vuco Siniša Vuco +24 Siniša Vuco Celebrity Siniša Vuco odselio je iz Hrvatske, evo u koju se zemlju zaljubio i gdje će živjeti: ''Što da kažem, veliki pozdrav!''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lana Jurčević - 1 In Magazin: Lana Jurčević - 2 In Magazin: Lana Jurčević - 3 In Magazin: Lana Jurčević - 4 +28 In Magazin: Lana Jurčević - 5 inMagazin Lana Jurčević o privatnom životu i dečku s kojim je šest godina: ''Mi se tješimo, ajde samo da ovo posložimo...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene