Po nečemu su vrlo različiti

Naš mladi glumac ne može izbjeći usporedbe s iskusnijim kolegom i miljenikom žena: "Naravno da mi laska, ali..."

Konstantin Haag Konstantin Haag Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Konstantin Haag, Ana Uršula Najev, Momčilo Otašević Konstantin Haag - 1 Konstantin Haag - 5 Konstantin Haag - 6 Konstantin Haag - 7 Konstantin Haag - 8 Konstantin Haag - 2 Konstantin Haag - 3 Konstantin Haag - 4 Konstantin Haag +16 Konstantin Haag Galerija

Konstantin Haag otkrio nam je što misli o usporedbama s Momčilom Otaševićem, s kojim glumi "Kumovima", a najavio je i uzbudljivu novu sezonu najgledanije hrvatske serije.

Mladi glumac Konstantin Haag osvojio je simpatije domaće publike kao Zlatan Bogdan u hit-seriji "Kumovi".

Novi nastavci najgledanije domaće dramske serije gledatelje očekuju u programu Nove TV već ove jeseni, a na setu, prije odlaska na ljetni odmor, glumci snimaju punom parom.

Pred kraj finala sezone serije gledatelji su svjedočili Zlatanovu napuštanju Zaglava i odlasku u Argentinu, što ih je sve poprilično ražalostilo. No, na sreću gledatelja, jedan od omiljenih likova ponovno se vraća u novim nastavcima ''Kumova''. 

"Mislim da će Zlatanov povratak biti prilično zanimljiv, a zašto to mislim, otkrit ćete sami", najavio je.

Kaže i da na setu vlada odlična i vesela atmosfera.

"Ljudi često pjevuše, a to mora biti dobar znak. Uvijek je simpatično snimati jer i dok se pripremamo za snimanje, bude puno smijeha", govori Konstantin, a priznao nam je i da se još nije navikao na popularnost koju mu je donijela uloga u najgledanijoj hrvatskoj seriji.

"Na to se ne možeš naviknuti, ali gledatelji su nam jako važni. Na kraju krajeva, zbog njih i zbog sebe radimo ovaj posao. Uvijek se nađe vremena za selfie ili kratki razgovor", ističe.

Očekivano, obožavatelji ga često poistovjećuju i s likom koji glumi u seriji.

"Uglavnom mi se obrate sa Zlatane", kaže glumac, kojemu to ne smeta.

Osim sa Zlatanom, Konstantina često uspoređuju i s kolegom iz serije i miljenikom žena Momčilom Otaševićem, a evo što on o tome misli.

"Slični smo po boji kose i po konstituciji, ali vrlo smo različiti karakteri. Naravno da mi laska. Momčilo je ipak vrlo uspješan u svom poslu", priznaje glumac.

Zanimalo nas je i hoće li ovo ljeto naći vremena za odmor i kakvi su mu planovi.

"Odmorit ću se u pauzi od snimanja u Primorju ili Dalmaciji kod obitelji. Jedva čekam ići na more, možda i prespavati u nekoj uvali. Vidjet ćemo", otkrio nam je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Konstantin Haag (@konstantinhaag)

Na kraju je uputio poruku i svom vjernim gledateljima "Kumova".

"Zahvalio bih gledateljima što su 'Kumove' učinili hit-serijom. Nadam se da ćete biti zadovoljni onime što smo pripremili za vas", poručio je Konstantin Haag.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić +14 Mia Negovetić Celebrity Velika transformacija naše mlade pjevačice: Miju Negovetić više nije lako prepoznati, a njezina nova frizura mogla bi vas iznenaditi!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte na Wimbledonu - 1 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 2 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 3 Princeza Charlotte na Wimbledonu - 4 +28 Princeza Charlotte na Trooping the Colour 2022. - 1 Zanimljivosti Princezi Charlotte tek je 8 godina, a već zadaje glavobolje roditeljima, evo kakve se posljedice javljaju nakon svakog njezina izlaska u javnost!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene