Ponovni susret

Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Josip Moler/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Snježana Schillinger i Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Andrej Plenković +20 Kolinda Grabar-Kitarović, Biesrka Petrović, Blanka Mateša i Mimi Vurdelja Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović snimljena je na piću i šetnji Zagrebom, a na objektive fotografa nije se puno obazirala.

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović snimljena je kako uoči Božića uživa u centru Zagreba, gdje su je fotografi uhvatili u jednom od kafića i u šetnji.

55-godišnja Kolinda bila je dobro raspoložena i nije se obazirala na fotografe, na sebi je nosila kožni smeđi kaput, kosu je svezala u rep, a sve je začinila zlatnim naušnicama. Društvo joj je pravio njezin bivši savjetnik Tomislav Madžar i bivši ministar Dragan Primorac

Naša bivša predsjednica ovih se dana našla u centru pozornosti nakon što je snimljena kako Zagrebom šeće u japankama, no potom je objasnila zašto je nosila tu ljetnu obuću.

''Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izišla u japankama'', objasnila je za Večernji.

Nakon završetka predsjedničkog mandat, Kolinda je zadržala dobar imidž pa je hrvatska javnost i dalje obožava, a novim fotografijama sa službenih putovanja i posjeta često se hvali i na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 5 Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 2 Celebrity Severina izvela potez o kojem svi pričaju, objavila je i video, a javila joj se čak i mama naše poznate ljepotice: "Usprkos svemu što si prošla i dalje voliš ljude"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene