spremna za utakmicu!

Kolinda prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom izdanju, jedan detalj posebno se isticao, a otkrila je i zašto nije u Njemačkoj

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram/Kristijan Iličić/Screenshot 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +22 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović snimljena je u centru Zagreba u elegantnom navijačkom izdanju, a otkrila je i zašto nije išla bodriti Vatrene u Njemačkoj.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović strastvena je navijačica Vatrenih, koje će vjerno bodriti i na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Kolinda je prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom kompletiću, na kojem se posebno ističe veliki cvijet s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima. Poznato je i zašto nije išla na utakmicu u Berlin.

"Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu", rekla je Kolinda za N1, a poručila je i da je sigurna u pobjedu Hrvatske.

Kolindu je u centru Zagreba sreo i na poznati travel bloger Kristijan Iličić, koji je u pričama na Instagramu objavio njezinu fotografiju, a možete je pogledati i u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda i Jakov nakon dugo vremena prošetali zajedno, pobrinuli su se i da ne prođu neopaženo!

Pogledaji ovo Ante Budimir s obitelji Celebrity Naš Vatreni uoči utakmice sa Španjolskom uživa sa svojim najmilijima, fotografi su ulovili posebne obiteljske trenutke!

Pogledaji ovo Helena Livaković i Ivana Vida Celebrity Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +32 Kate Middleton Celebrity Kate Middleton prvi put u javnosti nakon teške dijagnoze, pogledajte kako izgleda bolesna princeza

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 10 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 9 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 8 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 7 +5 Ukrašeni Ferrari s hrvatskim kockicama - 6 Celebrity Na berlinskim ulicama pažnju je privukao Ferrari ukrašen hrvatskim kockicama, vlasnik automobila kaže: "Bit ćemo prvaci!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene