Pohvalila se fotkama

U Hrvatsku je stigla i ljepotica koja je osvojila devet godina mlađu zvijezdu Formule 1, odmara se na Braču!

Kelly Piquet Kelly Piquet Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Piquet Kelly Piquet - 6 Kelly Piquet - 4 Kelly Piquet - 5 Kelly Piquet - 3 Kelly Piquet - 7 Kelly Piquet - 8 Kelly Piquet - 9 Kelly Piquet - 10 Kelly Piquet - 11 +3 Kelly Piquet - 12 Galerija

Kelly Piquet, djevojka Maxa Verstappena, podijelila je na priči na Instagramu fotografije s Bola na Braču te pokazala da je tamo stigla s kćerkicom Penelope.

Djevojka svjetskog prvaka u Formuli 1 Maxa Verstappena, Kelly Piquet (33) na svojoj priči na Instagramu objavila je da ljetuje na Braču.

Naime, na prvoj fotografiji fotografirala je mjesto, a nakon toga objavila je selfie s četverogodišnjom kćerkicom Penelope.

Malenu Penelope dobila je 2019. godine s drugim vozačem formule, Daniilom Kvyatom.

Max i Kelly javnosti su otkrili svoju vezu putem profila na Instagramu kada su za novu 2021. podijelili niz svojih romantičnih fotki s proslave.

Brazilska manekenka rođena je u Njemačkoj, a djetinjstvo je provela s majkom u Francuskoj. 

U New Yorku je diplomirala međunarodne odnose te je tamo počela i raditi u jednoj modnoj industriji.

Kellyn otac i brat, Nelson i Nelson Jr., također su vozači Formule 1. Njezin otac bio je trostruki svjetski prvak i svrstan je među najbolje F1 vozače svih vremena.

Na Instagramu je prati 994 tisuće ljudi, a često dijeli fotografije u ogledalu na kojima mobitelom prekriva lice. 

Zadnja fotografija na kojoj pozira u bijeloj haljini s prorezima na bedrima pokazala je njezinu vitku liniju te su joj njezini fanovi uputili bezbroj komplimenata:

"Jednostavno si najbolja", "Prezgodna", "Skroz si cool", "Izgledaš prekrasno", "Prava ljepotica".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KELLY PIQUET (@kellypiquet)

 

Kelly je od 24-godišnjeg Maxa starija devet godina, a veći je dio djetinjstva provela živeći na jugu Francuske prije nego što se obitelj preselila u Brazil kada je imala 12 godina.

Tri godine kasnije vratila se u Francusku i tamo živjela još godinu dana, a onda se preselila u Englesku kako bi studirala, nakon čega se vratila u Brazil. Nije prošlo puno vremena prije nego što se preselila u SAD, gdje je pohađala Marymount Manhattan College u New Yorku i diplomirala međunarodne odnose.

Za vrijeme studija stažirala je u jednoj modnoj kompaniji, radila je i za Vogue, Bergdorf Goodman, PR agenciju KCD te je bila kolumnistica časopisa Marie Claire, a svoju ljubav prema utrkama nikada nije krila.

"Odrastajući u ovom svijetu i izbliza gledajući što je potrebno da netko dosegne tako visoku razinu, utrke mogu povezati samo sa strašću, ustrajnošću, predanošću, disciplinom i adrenalinom", izjavila je u jednom razgovoru za časopis Glamour Russia.

A osim utrka, Kelly očito voli i vozače Formule 1. S Daniilom Kvyatom bila je od siječnja 2017. pa do prosinca 2019. godine, nakon čega se zaljubila u Maxa.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Shriver - 1 Maria Shriver - 3 Maria Shriver - 2 Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: AFP) +14 Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bivša supruga slavnog snagatora šokirala izgledom, svi se pitaju što je učinila s licem: "Netko je trebao fotošopirati ovo!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene