Njezina kopija

Lijepu kćer Nede Ukraden nemamo često priliku vidjeti, a na majčinu koncertu bila je magnet za poglede!

Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 1 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden i kći Jelena - 3 Neda Ukraden i kći Jelena - 5 Neda Ukraden i kći Jelena - 6 Neda Ukraden i kći Jelena - 7 Neda Ukraden i kći Jelena - 8 +12 Neda Ukraden i kći Jelena - 9 Galerija

Neda Ukraden održala je veliki koncert u Beogradu, na koji je došla i njezina kći Jelena s obitelji.

Pjevačica Neda Ukraden (72) u četvrtak je održala veliki koncert u dvorani MTS u Beogradu, na kojem se pojavila i njezina kći Jelena.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden i kći Jelena Pa iste su! Neda Ukraden snimljena u društvu svoje kćeri, koja joj nevjerojatno nalikuje, a izgledaju kao da su sestre!

Nedina kći jedinica na koncert je došla sa suprugom Predragom Minovićem i njihovih troje djece, sinom Dušanom te blizankama Nedom i Aleksandrom.

Zbog haljine koju je nosila, ali i nevjerojatne sličnosti s majkom, Jelena je bila je pravi magnet za poglede, a njezine fotografije s koncerta pogledajte OVDJE.

Jelenu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, ali zato ima otvoren profil na Instagramu, gdje se nedavno pohvalila maminom novom biografijom "Zora je svanula", u kojoj je Neda otkrila brojne dosad nepoznate detalje iz svojeg života.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

Jelena inače radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. Nosi očevo prezime, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

Mama i kći jedna su drugoj velika podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

"Srećom, imamo toliko velik stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena jednom prilikom za Blic.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +14 Tara Thaller - 2 Celebrity Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Petra Nižetić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 +16 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Celebrity Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene