napravila show!

Pogledajte u čemu se srpska pjevačica prošetala Stradunom u ranim jutarnjim satima, nesvakidašnjem prizoru svjedočili su samo rijetki prolaznici

Kaya Ostojić Kaya Ostojić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 4 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 3 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 2 Kaya Ostojić - 1 Kaya Ostojić - 2 Katarina Ostojić Kaya - 3 Katarina Ostojić Kaya  - 2 +19 Katarina Ostojić Kaya - 4 Galerija

Kaya Ostojić u 7 sati ujutro prošetala se dubrovačkim Stradunom u glamuroznoj i golišavoj kreaciji, a sve je objasnila na svojem profilu na Instagramu.

Popularna srpska pjevačica Katarina Kaya Ostojić (39) priredila je show za rijetke prolaznike na dubrovačkom Stradunu u ranim jutarnjim satima.

Na svojim profilu na Instagramu objavila je fotografije na kojima se šeće gradom u glamuroznoj i golišavoj kreaciji, a objasnila je i svoj neobični modni odabir za jutro.

"Kakvo iskustvo, ljudi... Kakav povod, prije svega! Prošetala sam ovaj stajling (djelo moje drage Anamarije Franković) u 7 ujutro na Stradunu. Logično, nije bilo puno ljudi, a i ono malo prolaznika koji su se našli tu bili su oduševljeni. A povod... snimanje videa za jedan novi cover koji ću vam uskoro pustiti. Legendarna pjevačica koja ga je originalno izvela, simbolično, rođena je u Dubrovniku. Dala sam svoju najdublju i najfiniju emociju dok sam pjevala to, osjetit ćete. Za koji dan... Samo ću je pustiti na svoj kanal, bez neke pompe. Nekako mi je previše osobno i, eto, samo ću vam to reći. Stay tuned", napisala je Kaya.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

"Ludilo", "Zgodnica", "Kakva mačka", "Sad jedva čekam pjesmu", "Volim te jer si toliko jednostavna, a savršena", pisali su joj oduševljeni obožavatelji.

Kaya je donedavno punila stupce domaćih medija i zbog navodne veze s našim tenisačem Bornom Ćorićem (26), a prije nego što su uopće potvrdili da su par, proširila se vijest o njihovu prekidu.

Bliski izvor za Kurir.rs otkrio je kako se Kaya odlučila prekinuti s Bornom jer je shvatila da njihova veza nema budućnosti i jer su zbog poslovnih obveza provodili premalo vremena zajedno.

"Ne komentiram svoj ljubavni život, tako da ću i sada ostati dosljedna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu", kratko je poručila pjevačica za srpske medije.

Kaya je inače poznata srpska folkerica i iza sebe ima već tri braka, a samo nekoliko mjeseci prije nego što je se počelo povezivati s Bornom, šuškalo se i kako će stati pred oltar s našim nogometašem Mateom Pavlovićem, s kojim je bila u vezi tri godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik +26 Ella Dvornik - 4 Celebrity Nakon šuškanja da joj je brak u krizi Ella Dvornik objavila je niz zavodljivih fotografija, a komentirala joj ih je i Severina!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović - 3 Damir Tomljanović - 2 Damir Tomljanović, Edin Mehmedović, Stjepan Vukadin Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 1 +25 Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin - 2 Celebrity Član žirija ''MasterChefa'' danas slavi poseban dan, a zbog toga ga je na setu dočekalo prekrasno iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene