vrijeme za godišnji

Karmela Vukov-Colić nakon važnog životnog događaja mir je potražila u našem susjedstvu, evo odakle se javila

Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +16 Karmela Vukov-Colić Galerija

Karmela Vukov-Colić objavila je fotografije s odmora u Italiji, kamo se otputila nakon kćerine udaje.

Bivša televizijska voditeljica i novinarka Karmela Vukov-Colić pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako ovih dana uživa na odmoru u susjednoj nam Italiji i otkrila da putuje brodom.

"Godišnjiiiii", napisala je uz fotografiju iz brodske kabine koju je objavila u priči na Instagramu, a potom i onu na kojoj nasmiješena pozira u popularnom nacionalnom parku Cinque Terre.

Voditeljica se na odmor otputila nakon što se udala njezina 31-godišnja kći Rea, koju je dobila s bivšim partnerom Igorom Vrandečićem.

Pogledaji ovo Karmela Vukov-Colić Celebrity Udala se lijepa kći Karmele Vukov-Colić, na svadbu je došao i mladenkin otac koji je dugo bio pravi misterij javnosti!

Karmela je inače dugo tajila tko je otac njezine kćeri, no nakon prekida ostali su u dobrim odnosima.

"On sada ima novu obitelj i dvoje djece pa nema razloga da se izlaže medijima. Imamo jako fino prijateljstvo koje nas veže, a našim je djetetom još čvršće povezano", izjavila je Karmela jednom prilikom za domaće medije.

Osim Ree, Karmela ima i sina Nou, kojeg je 2008. godine dobila s nogometnim trenerom Tomislavom Ivkovićem. O njezinoj se djeci ne zna puno, poznato je tek da su oboje gurmani i da su vješti u kuhinji, baš poput svoje mame.

Pogledaji ovo Karmela Vukov Colić - 6 inMagazin Novo poglavlje u životu omiljenog TV lica: "Kuhinja života" Karmele Vukov Colić postala je jedna od najpopularnijih kuharica!

Naime, Karmela se prije tri godine okrenula kuhanju i objavila je kuharicu "Kuhinja života" s tradicionalnim receptima.

"Kad sam je radila, željela sam napraviti knjigu u kojoj možete naći i kako napraviti sarmu, ajngemahtes-juhu, kako napraviti ajnpren-juhu i kako napraviti kašicu ili rezance za juhu. Čini mi se da danas ima puno modernih kuharica s modernim receptima, ali nema puno ovih iskonskih starinskih, rekli bismo tako, recepata", kazala je Karmela prošle godine u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Procurila vijest o povratku Kate Middleton na posao, ovaj podatak je iznenadio i palaču, pa se misterij oko princeze samo produbljuje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić Nevenka Bečić - 1 +25 Nevenka Bečić - 2 Nekad i sad Najpoznatiju splitsku seku više ne viđamo tako često kao prije, a neko je vrijeme nije bilo lako ni prepoznati

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene