Judita za Envy

Domaća ljepotica kao hollywoodska zavodnica - prava je fatalna žena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata glumica Judita Franković zaštitno je lice nove eNVy room kampanje za kolekciju jesen/zima 15/16 koja je u ožujku prikazana na Fashion.hr-u.

„Zaljubila sam se u kolekciju na prvi pogled. Svaki komad već ima divnu osobnost, a u kontekstu filma noir dobivaju posebnu čar. Za mene kao glumicu kostim je važan dio u stvaranju lika, a zaplivati u noirovskim vodama noseći eNVy room i raditi sa sjajnom ekipom značilo je stvoriti zanimljive karaktere,“ izjavila je talentirana glumica Judita Franković koja je zvijezda nove eNVy room kampanje koja je i ovoga puta prikazana u formi editorijala koji priča priču. Upravo takav format kampanje modnu kuću eNVy room čini posebnom i prepoznatljivom.

Pogledaj i ovo showbuzz eNVy room bridal Domaća ljepotica u vjenčanici usred pustinje: 'Kao da sam na drugoj planeti'

Sportska inspiracija: Najbolji modni odabiri Janice Kostelić

Kampanja predstalja hvaljenu kolekciju koja je ovoga puta tamnija i mračnije no ikad. Crna boja vodi glavnu riječ ostavljajući dojam tajnovitosti, dok boje poput ljubičaste, žuto – zelene i tamno plave daju svježinu i poletnost. Silueta je naglašena korzetima i suknjama visokog struka, te već prepoznatljivim eNVy room kombinezonima koji su izrađeni od čipke, viskoze i tila. „Za inspiraciju kampanje poslužila je detektivska priča filma noir,“ prokomentirao je stalni suradnik kuće eNVy room, naš proslavljeni fotograf Šime Eškinja.

„Kada govorimo o odabiru lica za kampanju, tematika inspiracije logično nas je usmjerila na odabir glavnih aktera unutar glumačkog miljea. Judita Franković utjelovljuje dvije ličnosti koje su suprostavljene u iskonskoj suprotnosti dobra i zla, dok Luka Dragić i Petar Atanasoski tumače likove detektiva i njegova policijskog pomoćnika,“ rekli su nam Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma.

Mladom glumcu Petru Atanasoskom zanimljiva je bila razlika angažmana na kazališnim daskama i fotografiji „budući da gluma, kako bi stvorila priču, zahtjeva proces i atmosferu dok fotografija od vas traži jedan trenutak u kojem će se dogoditi priča! “Na snimanju smo se odlično zabavili. Jako mi je drago što sam sudjelovao, a posebno zbog Judite. S njom i u nabujalu rijeku,“ naglasio je Luka Dragić. Dok je za frizuru odgovorna Draška Topić, šminku potpisuje Sanja Agić.
 

 

Akteri: Judita Frankovic, Luka Dragic, Petar AtanasoskiFotografija: Sime EskinjaSminka: Sanja AgicFrizura: Draska TopicNaocale: Ghetaldus optika

Posted by eNVy room - Croatian fashion brand on Tuesday, September 29, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene