ljubavi je došao kraj

Kako je Dragana Mirković upoznala supruga od kojeg se sada razvodi? Zbog njega je preselila u Beč, a ubrzo su se i vjenčali...

Dragana Mirković Dragana Mirković M.M./ATA images/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković - 5 Dragana Mirković Dragana Mirković - 8 +19 Dragana Mirković - 6 Galerija

Dragana Mirković i Toni Bijelić upoznali su se slučajno preko njezinog organizatora u Beču, a ubrzo nakon toga su se i vjenčali.

Srpska pjevačica i regionalna zvijezda Dragana Mirković razvodi se od hrvatskog biznismena Tonija Bijelića, a kako kaže, njezin odnos sa suprugom već dugo nije ono što je nekada bio. 

Dragana i Tonija upoznao je organizator pjevačičinog koncerta u Beču, a samo nakon godinu i pol dana ona se preselila u Beč te su se vjenčali poslije mjese dana.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković razvodi se poslije 25 godina braka: "S vremenom je jaz postajao sve veći..."

Sa svojom je obitelji živjela u dvorcu, a zajedno s Tonijem ima kći Manuelu i sina Marka

"Moram priznati, mnogo je različitih osjećaja u meni kad je dvorac u pitanju, ali ne postoji onaj osjećaj u smislu - hej, ja imam dvorac i sad je to financijski vau. Ne, ne, stvarno ne razmišljam o tome, mnogo me više oduševljava pomisao da je prije 850 godina netko hodao tim stubištem, a sada hodam ja. To mi je nešto zadivljujuće i nevjerojatno, još uvijek i ja ne vjerujem da mi se to događa", izjavila je za IN magazin Dragana nedugo nakon što je kupila dvorac sa suprugom.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Clubzone Dragana Mirković prihode od turneje darovat će dječjem domu u Nazorovoj: ''Ispunit će mi srce to što ću usrećiti tu djecu''

Dragana i Toni u braku su od 1999. godine.

Je li vas iznenadila vijest o razvodu braka?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Tog trenutka, kada mi je pružio ruku da se upoznamo, ja sam osjetila nešto neobično. Od siline emocija nisam ni čula njegovo ime. Mislila sam da ga nikada više u životu neću vidjeti, ali se on potrudio da bude drugačije", opisala je jednom.

Dragana je otkrila i razlog rastave od hrvatskog biznismena, koji je porijeklom iz Bosne i Hercegovine. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković najavila i drugi koncert u Areni Zagreb: ''Napravit ćemo spektakl za pamćenje dvije večeri zaredom!''

"Kao netko tko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. Sa žaljenjem vas moram obavijestiti da sam predala zahtjev za razvod braka. Već dugo moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom", poručila je Dragana u priopćenju za srpske medije.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković u izdanju od lateksa priredila neviđen spektakl u Beogradu, a koncert je završila u suzama

"Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak", rekla je. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković +27 Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković razvodi se poslije 25 godina braka: "S vremenom je jaz postajao sve veći..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Otac Marina Miletića Marin Miletić Marin Miletić i Kristina Krepela - 5 Marin Miletić +25 Marin Miletić Celebrity Marin Miletić pokazao oca i podijelio svoju obiteljsku priču: "Brat mi je doktor znanosti, sestra vrhunski anesteziolog, jedino sam ja..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene