Prodala sve što je imala

Zvijezda Netflixa odabrala je Lijepu Našu za svoj novi dom: "Svemir mi je rekao da ne idem tamo i da..."

Julie Theis Julie Theis Julie Theis/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Julie Theis - 2 Julie Theis - 7 Julie Theis - 1 Julie Theis - 4 Julie Theis - 5 Julie Theis - 3 Julie Theis - 6 Julie Theis - 8 Julie Theis - 9 Julie Theis - 10 +10 Julie Theis - 11 Galerija

Julie Theis preselila se iz Teksasa u Hrvatsku, i to sasvim spontano, nakon što je prvotno odabrala Los Angeles za svoj novi život.

Američka influencerica i reality-zvijezda Julie Theis izabrala je Hrvatsku za svoj novi dom, točnije Dubrovnik, u koji se preselila iz Teksasa, a time se pohvalila na društvenim mrežama.

"Gotovo sve što sam posjedovala prodala sam. Riješila sam se stana i automobila. Pripremila sam se na selidbu u Los Angeles. Sve je bilo spremno i odjednom sam dobila osjećaj da ne trebam to napraviti. Išla sam meditirati o tome kamo da se preselim. Svemir mi je rekao da ne idem u Los Angeles i da idem u Hrvatsku. Shvatila sam da su stvari koje cijenim u životu puno bliže europskim i hrvatskim uvjerenjima nego američkima. Perspektiva mi se promijenila, uživam u životu ovdje. Da, svjesna sam da je impulzivno i ludo, ovdje sam sama, bez ikakva plana, samo jer sam imala osjećaj, ali to mi je dovoljno", izjavila je Julie u videu koji je objavila na TikToku.

@julietheis Replying to @Alisha Price ♬ baddie background - Dersim 👅

Julie je objavila i video u kojem je pratiteljima pokazala svoj dubrovački stan, a Lijepu Našu pohvalila je kao jednu od najsigurnijih zemalja i poručila pratiteljicama da kod nas mogu sigurno putovati same. Kao mane istaknula je činjenicu da Hrvati puno puše pa joj se ne sviđa što smrdi po dimu cigareta nakon izlaska u klub.

@julietheis CORATIA APARTMENT TOUR! #dubrovnik #dubrovnikcroatia ♬ Here Comes the Sun - Relaxing Instrumental Music

Julie se proslavila u Netflixovoj reality-emisiji "The Trust: A Game of Greed" i na TikToku ima više od pola milijuna pratitelja, dok je na Instagramu prati 40 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock +25 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Jennifer Aniston htjela pokazati frizuru, ali svi su gledali u jedan drugi detalj na njoj: "Kako uzbudljivo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 4 +25 Nina Kraljić na Eurosongu - 4 Zanimljivosti Znate li koje su to Hrvatice ponijele titulu Miss Eurosonga? Samo je dvjema to pošlo za rukom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene