Uhvaćeni u šetnji

Zaljubljeni Dikan ne odvaja se od mlađahne beogradske odvjetnice, doznalo se i kako ju je prihvatila njegova kći!

Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 1 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 2 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 3 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 4 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 5 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 6 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 7 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 8 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 9 Josip Radeljak i Nevena Jeličić - 10 +19 Josip Radeljak i Nevena Jeličić Galerija

Josip Radeljak Dikan snimljen je u opuštenoj šetnji Zagrebom sa svojom partnericom Nevenom Jeličić.

Otkako se doznalo da ponovno ljubi, poduzetnik Josip Radeljak Dikan (80) ne odvaja se od mlađahne beogradske odvjetnice Nevene Jeličić.

Zaljubljeni par ovog je vikenda snimljen u centru Zagreba, a pažnja koju su privukli nije ih smela u opuštenoj šetnji te su se čak i oboje osmjehnuli fotografima. Dikan Nevenu nije ispuštao iz zagrljaja i čini se da ga je potpuno očarala.

Poduzetnik je i inače čest posjetitelj popularne zagrebačke špice, a upravo tamo su ga fotografi i prvi put ulovili s Nevenom dok se još nije znalo da su par.

U međuvremenu je Dikan potvrdio vezu na društvenim mrežama, a nedavno je na svojem profilu na Faacebooku otkrio i u kakvom je odnosu Nevena s njegovom kćeri Lanom.

"Ženska reprezentacija Radeljaka", napisao je uz fotografiju na kojoj Nevena i Lana poziraju sa suprugom njegova sina Lea, Ivanom, na događaju na kojem su se pojavile zajedno.

Nevena je inače poznata beogradska odvjetnica. Prije dvije godine srpski mediji povezivali su je s tajkunom Jugoslavom Karićem, članom dinastije Karić, jedne od najbogatijih obitelji u Srbiji. I njih dvoje dijelili su zajedničke fotografije na društvenim mrežama, no nikad nisu otkrili prirodu svojeg odnosa.

Nevena je i prijateljica naše glazbene dive Nine Badrić. Zajedno su u travnju prošle godine bile na Maldivima, odakle je pjevačica na Instagramu objavljivala njihove zajedničke fotografije.

Dikan iza sebe ima tri braka. Prva supruga bila mu je popularna jugoslavenska glumica Desanka Beba Lončar, s kojom je dobio sina Lea.

Nakon nje se 2000. godine oženio glumicom Enom Begović, s kojom je dobio kćer Lanu. Ena je iste godine poginula u tragičnoj prometnoj nesreći na Braču.

Njegova treća supruga bila je voditeljica Vlatka Pokos. Vjenčali su se 2004. godine, a burni brak okončali su 2007., kada je Dikan pred očima javnosti izbacio Vlatku iz stana.

Poduzetnik je bio u vezi i s glumicom Dolores Lambašom kada je ona 2013. godine poginula u prometnoj nesreći, a nakon nje povezivali su ga s Beograđankom Ivanom Stanojević, no oni nikada nisu potvrdili da su par.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić Olujić Monika Kravić - 2 +12 Monika Kravić - 4 Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica povukla se iz javnosti nakon udaje za Mamićeva sina, drugu sreću pronašla je s odvjetnikom, a evo koliko se promijenila od slavnih dana!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meryl Streep i Don Gummer - 1 Meryl Streep i Don Gummer - 2 Meryl Streep i Don Gummer - 3 Meryl Streep i Don Gummer - 4 +15 Meryl Streep i Don Gummer - 5 Celebrity Razvodi se jedan od najdugovječnijih holivudskih parova, dugo su skrivali i pravu istinu o svom braku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene