Uvijek zajedno

Još nije čuo za Vucu: Slavni pjevač tvrdi da je ovo njegov duhovni vođa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dok u Hrvatskoj jedan pjevač sebe naziva duhovnim vođom, slavni američki pjevač tvrdi da on ima vlastitog duhovnog vođu!

Pastor Carl Lentz pamti svoj prvi susret s pjevačem Justinom Bieberom. Problematična pop zvijezda održala je koncert u New Jerseyju 2008., a Lentz je bio gost drugog pastora s kojim je pjevač blizak.

Pogledaj i ovo Selena Gomez - 2 Aludira li na nešto? Holivudska slatkica novim videozapisom napravila je pravu pomutnju: ''Gotovo je, rekao sam ženi...''

'Sjećam se da sam se priključio molitvi u backstageu i gledao sam u njega i mislio u sebi - ovo će biti pravi izazov', kaže Lentz i dodaje: 'Odlučio sam se moliti za tog dečka kako bi uspio.'

Justin Bieber je ovako izgledao dok ga nisu uništili slava i bogatstvo!

No čini se da je Lentz za Biebera učinio puno više od same molitve. U zadnjih nekoliko godina ovaj je takozvani 'župnik hipster', koji se oblači sportski, ima 10 tetovaža i ne izlazi iz tenisica, postao jedan od pjevačevih najboljih prijatelja te ujedno i njegov duhovni vođa.

'Imam posebnu ulogu u Justinovom životu, duhovnu, ali..Nisam baš neki životni motivator', rekao je Lentz. 'Govorimo o tome da se nastojim pobrinuti da njegov život ostane blagoslov, a ne teret', dodaje.

U posljednja dva tjedna Biebera se moglo vidjeti u Lentzovom društvu gdje god bi pošao.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene